Olympus E-620

Olympus satser med ny speilrefleksserie

Med E-620 satser den japanske produsenten på å ha de beste kortene på hånden blant de mest kompakte speilreflekskameraene.

18. april 2009

De to mindre modellene blir nemlig på markedet, mens nyheten byr på høyere opp øsning, bedre autofokus samt bevegelig skjerm.

Det spesielle Four Thirds-systemet gjør det mulig å lage kompakte speilreflekskameraer, og det er et trumfkort for Olympus. E-420 og E-520 er blant markedets minste, og nå utvider produsenten med en tredje kompaktmodell.

Med sine mål på 13,0 x 9,4 x 6,0 cm og en vekt på 525 gram er det nye E-620 verdens minste og letteste med innebygd bildestabilisering. Det er også blitt plass til en fullt bevegelig skjerm, slik at man får større glede av live view-funksjonen.

Den nye modellen er også oppgradert i forhold til lillebrødrene når det dreier seg om å fange motiver i bevegelse. Nå er det nemlig fem krysspunkter med større presisjon i autofokussystemet, og kameraet kan ta fire bilder i sekundet.

E-620 kan også trådløst fjernstyre tre eksterne blitsgrupper, som kan stilles individuelt, slik at man kan skreddersy belysningen perfekt i et lite fotostudio.

Kanskje du er interessert i...