Samsung WB2000

Panorama og action i fokus

Samsung har strammet kraftig opp i det siste, og nyheten WB2000 byr f.eks. på avansert og enkel panorama samt videoklipp tatt opp med 1000 bilder per sekund.

17. mai 2010

Kombinasjonen av en cmos-sensor og en oppdatert bildeprosessor kalt DRIMe III betyr at koreanske Samsung med WB2000 har kunnet lage et lynraskt kamera tross den kompakte designen.

Man kan f.eks. ta opptil ni bilder med en hastighet på ti bilder per sekund i full oppløsning på 10,0 megapiksler. Det er også mulig å ta opp Full HD-video, samtidig som man tar et bilde i høyeste oppløsning. Og så er det litt av en finesse at kameraet kan ta 1000 videoklipp i sekundet, noe som er perfekt til opptak i slowmotion, hvor man f.eks. vil nærstudere teknikken hos en surfer.

WB2000 har 5x optisk zoom, og objektivet dekker et område fra 24 til 120 mm og har innebygd optisk bildestabilisering. Og hvis 24 mm ikke er utsyn nok, finnes det en enkel funksjon til å lage flotte panoramabilder.

Skjermen er på 3,0 tommer med den spesielle AMOLED-teknologien, som blant annet gir høyere kontrast og lavere strømforbruk.

Kanskje du er interessert i...