Perfect Resize

Perfekt forstørrelse av bildene

Når bilder skulle forstørres opp i kjempeformat, har det sikre valget alltid vært den kraftige plug-in´en Genuine Fractals. Det heter nå Perfect Resize og er blitt enda bedre.

15. desember 2010

onOne Software har nettopp lansert den nye utgaven av det ultimate verktøyet til å blåse opp blinkskuddene dine i ekstreme størrelser, uten tap av alle de finere detaljene. Perfect Resize 7 bygger videre på alle godbitene i Genuine Fractals 6 og har også et par trumfkort oppe i ermet.

Det er kommet til en funksjon som kan redusere de stygge bivirkningene i form av pikselfeil, som kan oppstå når man forstørrer en bildefil i relativt lav oppløsning. Samtidig har Perfect Resize fått et Lupe-verktøy, som lar deg sjekke resultatet i 100% med det samme. Det er også to nye metoder for å øke skarpheten, så det endelige bildet blir enda flottere.

Det virker som plug-in både til Photoshop, Lightroom og Aperture, og kan også fåes som selvstendigt program. Den dyre Pro-utgaven koster 1770 kroner og fåes som oppgradering for 590 kroner. Les mer om nyheten her

Kanskje du er interessert i...