Fotograf med kamera

Få tips til bedre bilder i Fordelssonen.

© Shutterstock

Bli en bedre fotograf med Fordelssonen

I en ny video i Fordelssonen kommer vi med tips til bedre komposisjon under fotograferingen, og du får også et smart triks som gir bedre kontroll med Lightroom.

27. februar 2018 av Kristoffer Engbo

I Fordelssonen får abonnenter på Digital FOTO masser av videoer om fotografering og bilderedigering, guider, testbilder fra kameraer og mye mer.

Vi har nettopp lagt nye videoer i Fordelssonen, og i det nyeste avsnittet i videoserien Tipsklubben går vi gjennom bilder fra bladets lesere og kommer med tips til bedre komposisjon som du kan bruke når du fotograferer.

I Fordelssonen finder du også masser av videoer om Lightroom, og i en av de nye videoene får du et triks som gir ekstra kontroll på skyveknappene, så du lett kan lage enda mer presise justeringer på bildene dine.

Vi har også laget en ny video hvor du kan se hvordan du kan forbedre videoopptakene dine direkte i Lightrooom. Du kan blant annet justere lys og farger og tilpasse lengden på klippene dine.

Photoshop-skolen: Slik lager du en kollasj med bilder

I denne videoen i Fordelssonen lærer du å lage en smart kollasj med bildene dine. 

I Fordelssonen får du også et nytt avsnitt i videoserien Photoshop-skolen, og så kan du få inspirasjon til dyrebilder i en video, hvor naturfotografen Morten Hilmer fotograferer revevalper.

Få skarpere bilder med få klikk

Som abonnent kan du i Fordelssonen hente eksperternes favorittinnstillinger til Lightroom og Photoshop, kalt presets og actions, som du kan bruke på dine egne bilder. I Fordelssonen laster du ned en fil du kan hente inn i Lightroom eller Photoshop, der du så med få klikk kan bruke justeringene våre.

Nå kan du hente en ny action til Photoshop som gir ekstra skarphet til bildene dine i tre nivåer.

Nå kan du også se testbilder vi har tatt med Canons nye kompaktkamera til entusiaster, Canon PowerShot G1 X Mark III, og med Sonys lille actionkamera med stor sensor, Sony DSC-RX0.

Akkurat nå kan du få full tilgang til Fordelssonen med 1 nummer av Digital FOTO for kun 29 kroner. 

Kanskje du er interessert i...