ørn med fisk
© Klaus Nygaard

Bli med til Trøndelag på rovfugltur

Nå har du en enestående mulighet for å dra til Flatanger i Trøndelag og fotografere havørn, hønsehauk og landskap sammen med Digital FOTOs sjefredaktør og vår lokale ørneguide. Det er bare plass til 12 deltagere, så du må forte deg og melde deg på.

16. juni 2020

Flatanger i Trøndelag er et skikkelig mekka for den rovfuglinteresserte. Her er det enestående muligheter for å fotografere blant annet havørn og hønsehauk og storslåtte landskap. 

Og nå kan du bli med til Flatanger sammen med Digital FOTO. Du får hele tre forskjellige og unike workshops 19. og 20. september, ledet av Digital FOTOs sjefredaktør, Klaus Nygaard, og vår lokale ekspertguide. 

Du betaler bare 8900 kroner for å delta (7900 kroner for abonnenter), og da får du en drøss av gode opplevelser. 

havørn ved bjerge
© Klaus Nygaard

Kom deg helt innpå havørnene

Du kan blant annet glede deg til en tre timer lang båttur på havet, med gode muligheter for å fotografere havørn. 

Været bestemmer, men i september er sjansene optimale. 

Turen inkluderer også en tur i privat fotoskjul i skogen med store muligheter for blant annet nøtteskrike, diverse andre fugler og ekorn. 

Vi tar også en fototur på fjellet, hvor du kan nyte den makeløse naturen. 

Info om rovfuglturen

Tre workshops med kyndige guider og storslåtte opplevelser

Tre overnattinger i en god hytte med mange fasiliteter. Den andre halvparten av gruppen bor på et godt lokalt vandrehjem. Begge stedene ligger rett ved vannet. 

Transport til Flatanger foregår i egen bil eller med fly til Namsos lufthavn. Derfra er det to timer å kjøre til Flatanger. Transport er ikke inkludert i prisen, men transport til og fra flyplassen kan kjøpes i tillegg. 

Det er mulig å kjøpe mat i lokale dagligvarebutikker, og du har tilgang til køkken. Mat og drikke er ikke inkludert i prisen. 

ørn med rev
© Klaus Nygaard

Slik melder du deg på

Du melder deg på ved å sende en e-post til adressen [email protected] 

Et depositum på 1350 kroner forfaller umiddelbart og sikrer deg en plass på turen. Resten av beløpet må betales senest 15. juli. 

Det er bare 12 plasser på turen, og de fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet. 

Kanskje du er interessert i...