Digital FOTO-redaksjonen

Hva som er et godt fotoprodukt kommer an på hvem som skal bruke det. Vi har i hvert fall varierende smak her i redaksjonen. 

© DigitalFOTO

Dette er redaksjonens favorittprodukter

Vi holder hele tiden øye med nye og spennende fotoprodukter her i redaksjonen, men vi er ikke alltid enige om hvilke som er de beste. Les om hvilke produkter hver av oss vil fremheve spesielt akkurat nå.

30. november 2020 av Christian Trant

Klaus' favoritt:

Tidligere i år hadde jeg gleden av å teste kameradronen Air 2 fra DJI. Når det gjelder pris og størrelse, ligger den mellom nybegynnermodellen Mavic Mini og semiprofesjonelle Mavic 2 Pro. 

Jeg har valgt Air 2 som en av favorittene mine fra 2020, fordi den på flere områder overgår den mye dyrere storebroren. Det er imponerende.

> Les også: 5 nybegynnertips for flotte bilder med kameradronen

Veiledende pris: 9990 kroner.

© DJI

Sarahs favoritt:

Jeg var svært begeistret over det bare 25 centimeter lange LED-lysrøret Pavotube II 6C fra Nanlite

Lyset kan bli kraftig nok til at du kan ta portrettbilder i et helt mørklagt rom, men du kan også finjustere det så nøyaktig at det ligner på for eksempel det svake, kjølige lyset i blåtimen. 

Til en pris på 1199 kroner kan man ikke ønske seg særlig mye mer. 

> Les også: Nybegynnerens guide til flott lys i portrettbilder

Veiledende pris: 1199 kroner.

© Nanlite

Kristoffers favoritt:

Dette er et lett og prisvennlig stativ. Manfrotto Element MII Aluminium er laget av aluminium, og det kan strekkes til å bli 160 centimeter høyt. 

Du får med et godt kulehode med gode innstillingsmuligheter. Den lave vekten og gode stabiliteten gjør stativet til et attraktivt valg som jeg er imponert av.

> Les også: 3 ting vi aldri skulle ha gjort med objektivene våre

Veiledende pris: 1799 kroner. 

© Manfrotto

Pouls favoritt:

Jeg er digger at den kraftige bærbare PC-en ASUS ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R har hele to 4K-skjermer. 

De to skjermene supplerer hverandre perfekt hvis jeg for eksempel har Photoshop på hovedskjermen og en nettleser på den mindre skjermen. Dessuten er datamaskinen lynraskt og har et svært flott design.

> Les også: Derfor må du oppdatere firmwaren i objektivet ditt

Veiledende pris: 26 999 kroner.

© ASUS

Kjempestor guide til de beste produktene fra 2020

I Digital FOTO 18/2020 gir vi deg en komplett oversikt over hvilke produkter som har fått den høyeste karakteren av oss i testene anmeldelsene fra det siste året. Hvis du vurderer å kjøpe nytt utstyr, så bør du lese videre, for du får et fullt overblikk over årets beste produkter.

Om du så er på utkikk etter objektiver, bildebehandlingsprodukter eller skrivere, kan du få oversikt over hvilke produkter vi har gitt de høyeste karakterene i testene og anmeldelsene våre.

Abonnerer du ikke enda, kan du akkurat nå få to utgaver av Digital FOTO + den nye fotoboken «Bli en bedre fotograf» for bare 88 kroner inkludert porto og ekspedisjon! Boken inneholder en lang rekke veiledninger til hvordan du blant annet kan ta portrettbilder og fotografere solnedganger og arkitektur.

Kanskje du er interessert i...