25% på CEWE fotobøker for abonnenter på Digital FOTO

Nå kan du få 25% rabatt på fotobøker og premiumplakater hos CEWE, hvis du abonnerer på Digital FOTO. 

Få 25% rabatt på CEWE FOTOBØKER og premiumplakater fra CEWE med Digital FOTO

Lag din egen fotobok og få bildene dine opp på veggen. Som abonnent på Digital FOTO får du en eksklusiv rabatt på 25% når du bestiller fotobøker og premiumplakater fra CEWE.

1. desember 2018

Få bildene dine fram i lyset med flotte premiumplakater på veggen, eller lag flotte fotobøker om livets store og små begivenheter med CEWE.

Som abonnent på Digital FOTO får du nå en helt eksklusiv rabatt på 25 prosent på alle fotobøker og premiumplakater hos CEWE. 

Du finner rabattkoden din i Fordelssonen når du logger inn med abonnementsnummeret ditt. 

> Gå til din personlige rabattkode i Fordelssonen her (kun for abonnenter)

Slik lager du fotoboken din med CEWE

CEWE har sin egen norsksprålige programvare, og du laster den ned gratis og installerer den på datamaskinen. Det er enkelt å installere, og så kan du velge hvilken boktype du vil lage. Deretter kan du begynne å designe din personlige fotobok.  

Du kan laste inn bilder fra både datamaskinen, kameraet, mobiltelefonen eller fra et sted i skyen. 

CEWE har også en app som du kan bruke til å designe fotoboken din rett fra mobilen, men vi anbefaler at du laster ned CEWEs prisvinnende fotoprogramvare og lager fotoboken på datamaskinen din. 

Det er lett å lage en fotobok i CEWEs eget program, og det er mange muligheter å velge mellom, så vi har samlet noen gode råd til deg som vil lage din egen fotobok. 

Slik klarte CEWE seg i testen vår

Da vi testet fotobøker og premiumplakater i magasinet Digital FOTO, var plakatene fra CEWE blant de flotteste vi har sett, og i tillegg er de også av de billigste. 

"De har nydelig skarphet, gode detaljer i høylys og en svært riktig fargegjengivelse. Fotoboken er nydelig innbundet, og bildene ser flotte ut. Særlig trykkvaliteten på bilder tatt på høye ISO-verdier og et panoramabilde fra en mobiltelefon imponerte oss", skrev journalisten vår i anmeldelsen sin.

> Les testen i Utstyrsguiden her

Nettopp derfor er vi veldig glade for å kunne tilby abonnentene våre denne unike rabatten på hele 25% 

Det er en rabatt du ikke får andre steder. 

> Vil også du prøve Digital FOTO og de mange fordelene våre? Se de mange abonnementstilbudene her - priser fra 29 kroner.

Deadline for bestilling før julen 2018:

  • CEWE FOTOBØKER – avhengig av boktype og sone: 12. desember – 16. desember 2018.
  • Premiumplakater - avhengig av sone: 13. – 15. desember 2018.

Slik får du din personlige rabatt hos CEWE

Som abonnent på Digital FOTO får du 25% rabatt på alle fotobøker samt premiumprint hos CEWE i hele 2019 samt desember 2018.

For å få din personlige rabattkode må du gå til abonnementsfordelens side i Fordelssonen, hvor du logger inn med abonnementsnummeret ditt.

Så klikker du på knappen "Hent verdikodene dine" øverst til høyre.

Du legger inn verdikoden til slutt i bestillingen din fra CEWE - altså når du har designet fotoboken eller premiumplakaten og er klar for å sende inn ordren din.

OBS: Rabatten gjelder ikke frakt eller oppheng til premiumplakater.

Kanskje du er interessert i...