© Shutterstock.com

Hjelp på digital-foto.no

Her får du svar på de vanligste spørsmålene om hjemmesiden til Digital FOTO, Utstyrsguiden og Fordelssonen.

18. oktober 2017

Kan jeg bruke digital-foto.no på mobil?

Ja, både hjemmesiden, deriblant Fordelssonen og Utstyrsguiden, tilpasser seg etter enheten din, slik at innholdet ser bra ut på både datamaskin, nettbrett og mobil.

Hva er Fordelssonen?

Fordelssonen er vårt digitale univers, der de som kjøper bladet finner mange kursvideoer, programmer, snarveier for Lightroom og Photoshop, apper, bilder fra testede kameraer og mye mer.

Hva er Utstyrsguiden?

Vi legger ut alle testene og anmeldelsene våre av fotoutstyr i Utstyrsguiden. Der kan du lese om de enkelte produktene, se karakterer og sammenligne flere produkter. Utstyrsguiden blir fortløpende oppdatert med nye produkter.

Hvordan finner jeg innhold i Fordelssonen?

På forsiden av digital-foto.no/fordelssonen har du direkte tilgang til nytt innhold og spennende videoer, apper, programmer og annet som vi har valgt ut. Du kan også søke på et emne i søkefeltet øverst eller klikke på Se alt innhold under søkefeltet. Deretter kan du filtrere søket på venstre side av nettsiden ved å krysse av i de forskjellige feltene, for eksempel for bare å se videoer om Lightroom.

Hvis du er ute etter en spesifikk type innhold, for eksempel Prosedyrer & forhåndsinnstillinger, apper eller videoer, kan du velge dem i menyen øverst.

Jeg kommer ikke til forsiden på Fordelssonen

Noen få brukere kan oppleve at de kommer til en artikkel i stedet for forsiden på Fordelssonen. Det skyldes en midlertidig feil som på et tidspunkt rammet Fordelssonen, der forsiden ikke ble vist, men nettleseren går likevel rett til en artikkel. Det kan du endre ved å tømme den såkalte cache-en i innstillingene på nettleseren. I for eksempel Google Chrome trykker du på de tre prikker øverst i høyre hjørne og velger Flere verktøy og Tøm logg. Fjern alle markeringer unntatt den ved Bufrede bilder og filer, og klikk på Slett nettlesingsdata. Etter dette kommer du til forsiden igjen når du går til digital-foto.no/fordelssonen.

Hvordan laster jeg ned innhold fra Fordelssonen?

For å spille av en video, laste ned et program, se testbilder og lignende må du klikke på den grønne Last ned-knappen. Vanligvis må du være innlogget med en brukerprofil og ha et abonnementsnummer eller en bladkode for å få tilgang til innholdet. Er du ikke innlogget, blir du bedt om å gjøre det eller å opprette en brukerprofil når du klikker på den grønne knappen.


Kanskje du er interessert i...