Gratis e-bok

I en begrenset periode kan du blant annet laste ned e-boken vår med tips for naturbilder.

© Shutterstock

Feiring i Fordelssonen: Digital FOTO fyller 16 år

Digital FOTO har bursdag, og det feirer vi med å låse opp noe av det mest populære innholdet i Fordelssonen, slik at du som ikke er abonnent, også kan få glede av det. Men du må forte deg, for det er bare for en kort periode.

15. april 2019 av Kristoffer Engbo

16. april er det nøyaktig 16 år siden det første nummeret av Digital FOTO kom ut, og også da fikk leserne mye mer enn et magasin.

Fra første utgivelse fulgte det nemlig med en CD. Her fikk man blant annet programmer og ikke minst videokurs i blant annet Photoshop Elements, så se hvordan man kunne få bedre resultater med bildene sine, på skjermen.

I dag er avløseren for den medfølgende CDen Fordelssonen, hvor abonnenter har tilgang til store mengder digitalt innhold. 

Og sammenlignet med for 16 år siden får du mye mer enn programmer og noen få videokurs.

Stadig nytt innhold i Fordelssonen

I dag inneholder Fordelssonen nemlig over 500 videoer som gjør deg bedre på å ta bilder, gir deg ny inspirasjon og viser deg hvordan du kan få enda flottere bilder i blant annet Lightroom og Photoshop.

Du får også veiledninger og e-bøker, prosedyrer og forhåndsinnstillinger til Photoshop og Lightroom så du kan bruke avanserte innstillinger med noen få klikk, apper og mye annet. Og vi supplerer fortløpende med nytt innhold.

Abonnerer du ikke ennå, får du nå mulighet for å prøve noe av det mest spennende innhold i Fordelssonen. I anledning bursdagen til Fordelssonen har vi nemlig låst opp noe av det mest populære innholdet. 

Men du må forte deg, for det er bare åpent i en begrenset periode. Etter påske låser inn innholdet igjen. 

Under kan du se hva vi har låst opp.


E-bok: Guide til naturfotografering

E-bok: Guide til naturfoto

Du kan laste ned e-boken til datamaskinen, nettbrettet og smarttelefonen og ta den med på farten.

© Shutterstock.com

I en stor e-bok på 32 sider guider vi deg til å ta flotte bilder i naturen. Du får blant annet tips om å komme deg helt innpå dyrene, gode råd om landskapsbilder og inspirasjon fra dyktige fotografer.

Last ned e-boken Guide til naturfoto her.

Stor pakke med forhåndsinnstillinger til Lightroom

Du kan også laste ned den store pakken vår med ti presets som0 løfter bildene dine i Lightroom. Presets er ferdige bildejusteringer som du installerer i Lightroom. Deretter kan du legge til justeringene på bildene dine med ett klikk.

Du slipper altså å måtte justere på en haug av skyveknapper, vi har fikset justeringene for deg.

Last ned pakken med presets her.

Kanskje du er interessert i...