Følg oss på Instagram

Med en smarttelefon kan du nå følge med bak kulissene i Nordens største fotoblad og se bilder fra f.eks. pressearrangementer, fotoreiser med mer.

14. februar 2013

Tjenesten og appen Instagram er blitt populær på smarttelefoner. Her kan man lynraskt dele et bilde og en kort tekst med en rekke andre. Og nå kan du også følge DIGITAL FOTO på Instagram. Her legger vi ut nye bilder når vi f.eks. er på fotoarrangementer og på leserreiser, og du kan også få et innblikk i hverdagen i redaksjonen.

For å følge oss må du ha appen Instagram, som er gratis. Den fås til Android-telefoner og til iPhone. Når appen er åpen, trykker du på stjernesymbolet nederst, så kan du søke på vårt brukernavn "diginordic". Trykk så på diginordic, så kan du se bildene våre og lese kommentarer. Trykk på Følg for å følge oss fremover, så nye bilder fra oss kommer opp på programmets hjemmeskjerm. Kommentarene er på engelsk, da bladet utkommer over hele Norden, og folk fra hele verden skal ha muligheten for å følge med.

Når du har meldt deg på tjenesten, kan du også legge ut bilder selv. I appen kan du gi bildene forskjellige effekter før du legger dem ut.

www.instagram.com/diginordic

Kanskje du er interessert i...