Poul Siersbæk, redaksjonssekretær

Poul Siersbæk, redaksjonssekretær

Fordelssonen: Redaksjonen anbefaler

Vi har jobbet knallhardt for å skape en ny og bedre versjon av Fordelssonen. Vi kommer med anbefalinger for hva du bør gjøre, og selve innholdet er fornyet og mer relevant enn noensinne.

24. november 2017

I flere måneder har vi jobbet med å forbedre og fornye Fordelssonen for deg. Vi har gitt den en helt ny innpakning, og det er blitt mye enklere å finne det innholdet du trenger og vil teste. 

Vi kommer med anbefalinger for hva du bør gjøre, og selve innholdet er fornyet og mer relevant enn noensinne.

Guider i Fordelssonen
Poul Siersbæk, redaksjonssekretær

I Fordelssonen har vi lagt ut ti flotte guider for blant annet snarveier, sikkerhetskopiering, farger på skjermen og mye mer. Jeg kan anbefale å ta en titt på alle. 

Min egen favoritt går i dybden på hvordan du jobber med raw-bilder på mobilen – noe jeg selv gjør oftere og oftere. Vi har også en stor objektivguide med oversikt over snaue 500 objektiver, og den kan du laste ned. 

Vi vil fortløpende legge ut nye guider og e-bøker i Fordelssonen, slik at du får kontroll på både utstyr og fotografering.

Apper i Fordelssonen

Kristoffer Engbo, teknisk redaktør

Som noe helt nytt samler vi nå mange gode fotoapper i Fordelssonen. Det gjør det enkelt å finne smarte digitale verktøy som gjør hverdagen som fotograf litt enklere og mye morsommere. 

Personlig er jeg spesielt glad i appen PhotoPills. Den hjelper deg med alt fra å beregne dybdeskarphet og å treffe på eksponeringer til å forutse solbanen og peke ut interessante motiver.

Lyntip i Fordelssonen
Kathrine Anker, redaksjonssekretær

Søkefunksjonen i Fordelssonen er blitt mye bedre, så nå er det enkelt å finne hele serier som Lightroomskolen og Photoshopskolen.

Jeg vil spesielt anbefale lyntipsserien for bildebehandling. Den inneholder små og raske triks for blant annet Elements og Photoshop. Jeg bruker dem ofte, og jeg blir litt glad hver gang jeg enkelt og greit kan benytte en god snarvei.

Vi ses i Fordelssonen. God fornøyelse!

Tegn et abonnement på Digital FOTO her.

Kanskje du er interessert i...