Nordisk Mesterskap 2015

Nordisk Mester i foto

Vi har kåret Nordisk Mesterskap 2015 med temaet ”Den lille detaljen”. Blandt vinnerne er det både en ugle, en gravid kvinne og en flyvende fotograf.

Digital FOTO nr. 4/2016 er ute, og det betyr, at der nå er funnet en vinner av Nordisk Mesterskab, som Digital FOTO avholder i samarbeid med Canon.

Vinneren ble Kjell Bekkelund, som med stor tålmodighet har fanget det fantastiske uglebildet over i en skog i Åmot i Hedmark. Kjell vinner, i tillegg til æren, en Canon EOS 5DS, en PIXMA PRO-10S og en Canon EF 24-70mm F2.8 II.

Husk også at du kan delta i leserkonkurransen vår hver måned - “Blinkskudd”, der bildet ditt kan bli trykket i bladet. Gå inn på digital-foto.no/blinkskudd, registrér deg, og last opp bildet ditt.

Under kan du se plasseringene to til seks.

2. plass Dan Clausen Hansen har knipset den fascinerende fasaden ved Kalvebod Brygge i København. Dan får en Canon EOS 5D Mark III og et EF 24-105mm F4.0 for dette bildet.

3. plass Her er det Michael Knudsen, som har foreviget en flyvende fotograf på en brennvidde på 400 mm. Michael vinner Canon EOS 6D, et EF 24-105mm STM og en CS1000 Connect Station.

4. plass Kristian Ohlsson har fanget en silhuett av en hare en tidlig morgenstund. Premien for dette er en Canon EOS 7D Mark II.

5. plass Da Hannu Ilkkas gravide kone blev foreviget, var det på en søt og annerledes måte. Vi kvitterte med en femteplass og en Canon EOS M3, et EF 18-55mm og en CS100 Connect Station.

Fotokonkurranser

6. plass Jan Tandrup Petersen hadde i høy grad fokus på den lille detaljen med bildet av tjelden, som som den eneste ikke hadde vendt nebbet bakover. Det utløste en Canon PowerShot G7 X.

Kanskje du er interessert i...