Nordisk Talent Award

Nordisk Talent Award 2016: Delta i konkurransen

Vi vil hedre noen av alle de unge talentene, som finnes i fotoverdenen. Derfor lanserer vi Nordisk Talent Award. Nominér deg selv, eller noen du kjenner her.

På Digital FOTO treffer vi jevnlig på unge fotospirer med stort talent. De vil vi gerne hjelpe videre ut i fotografkarrieren. Det gjør vi med konkurransen Nordisk Talent Award.

Her vil vi finne og hylle unge talenter under 30 år i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Du kan nominere deg selv, eller de du synes fortjener en plass. Det gjør du her på digital-foto.no/talentaward.

Det er noen få regler: * Den nominerte kan ikke være fylt 30 år. * Den nominerte skal være fra Norge, Danmark, Sverige eller Finland. * Den nominertes bilder må kunne ses online, f.eks. på en hjemmeside, på Flickr eller lignende.

Spre budskabet

Bruk gjerne digital-foto-no/facebook og Instagram @diginordic for å spre budskabet og fortelle venner og bekjente om konkurransen.

Vinneren av Nordisk Talent Award 2016 vil få sine bilder på trykk i bladet og samtidig få en spesiell opplevelse, som vi først vil fortelle om litt senere.

Skynd deg inn, og nominér det beste fototalentet du kjenner, her på nomineringssiden.

NB. Husk å fylle ut alle kolonner. Vi bruker ikke informasjonen din til reklamer eller lignende.

Kanskje du er interessert i...