WPO

Verdens største fotokonkurranse er i gang

Finn frem kamerautstyret og gå ut og ta noen fantastiske blinkskudd, for nå har du muligheten for å bli anerkjent blant en rekke fotoentusiaster.

1. juni 2011

Finn frem kamerautstyret og gå ut og ta noen fantastiske blinkskudd, for nå har du muligheten for å bli anerkjent blant en rekke fotoentusiaster og samtidig vinne heder, penger og kamerautstyr fra Sony.

Fotokonkurransen Sony World Photography Awards 2012 er nemlig i gang fra og med i dag. Konkurransen kjører helt til den 4. januar 2012, og man kan delta enten som amatørfotograf eller profesjonell. Den første heter Open Competition, og her kan man bidra med bilder i ti forskjellige temaer som f.eks. mennesker, reise, kunst og kultur, natur eller svakt lys. Den samlede vinneren blant amatørfotografene belønnes med en premie på 5000 dollar – drøye 30 000 kroner - og kamerautstyr fra Sony.

I fjor var det over 105 000 bilder med i konkurransen, og fotografer fra i alt 162 land deltok. Fra Norge kom det også hundrevis av bilder fra fotoentusiaster. Du kan lese mer om fotokonkurransen her, hvor det også er mulig å melde seg på og delta.

Kanskje du er interessert i...