videoserie for fotografer Seasons 2

I Seasons 2 viser naturfotograf Morten Hilmer deg hvilket utstyr du må ha med på fototur i naturen, og hvordan du tar de beste bildene. 

© Morten Hilmer

Gled deg til videoserien Seasons 2

I andre sesong følger vi naturfotografen til fuglefjellet ved Bulbjerg nord i Danmark gjennom 12 episoder, hvor han fotograferer fugler og landskap.

22. mai 2018

Som naturfotograf er hele verden tumleplassen din. Det vet naturfotografen Morten Hilmer bedre enn mange andre.

I andre sesong av Digital FOTOs videoserie kan du følge Morten Hilmer på tur i Bulbjerg nord i Danmark, hvor han fotograferer fugler og landskap.

Underveis deler han av den mangeårige erfaringen sin med å fotografere i naturen med oss, slik at du blir bedre forberedt på den neste turen din med kameraet i det fri.

Under får du en smugtitt på hva du kan vente deg i sesong 2, som kommer i Fordelssonen veldig snart.

Les mer om naturfotografering her

Lær om teknikk og utstyr i Seasons 2

Gjennom 12 nye episoder viser Morten Hilmer hvilket utstyr han bruker til fuglefotografering og landskap. Han viser deg også hvordan du skal stille inn kameraet ditt for å få de beste resultatene.

Naturfotografen går blant annet inn i detaljene for de avanserte fokussystemer i nyere kameraer, og viser, hvordan du skal stille autofokus, avhengig av om du skal fotografere fugler på fjellet eller fugler i luften.

Når det gjelder landskap, lærer du hvordan du får de beste landskapsbildene når dagen er på hell, og lyset blir svakt. Morten Hilmer guider deg rett og slett gjennom alle trinn av fototuren.

Og Seasons 2 blir fortalt gjennom Morten Hilmers fantastiske bilder med både speilreflekskamera og drone.

De vakre opptakene fra den danske vestkysten er i seg selv verdt en titt.

Se også første sesong av Seasons i Fordelssonen her (bare for abonnenter)</p>

Dronevideo Seasons 2 naturfotograf

I videoserien kan du nyte Morten Hilmers vakre bilder og droneopptak fra den danske vestkysten, som byr på utrolig mye flott natur. 

© Morten Hilmer

Hvem er Morten Hilmer?

  • Begynte å fotografere som 14-åring.
  • En av Danmarks mest erfarne naturfotografer, med arktiske strøk som sin spesialitet.
  • Har tilbrakt to år med en militær hundepatrulje på Grønland, hvor han fikk trening i å ferdes i de arktiske strøk og lærte å håndtere kameraet i ekstreme situasjoner.
  • Har vunnet mange danske og internasjonale priser for naturbildene sine, og har fått oppmerksomhet fra blant andre BBC World Service og BBC Earth.
  • Frilansfotograf for WWF og en del av International League of Conservation Photographers.
  • Morten har gitt ut flere bøker. Senest den eksklusive fotoboken "Nordic Silence".

Seasons 2 for deg som kjøper Digital FOTO

Du kan se videoserien Seasons i Fordelssonen, som er det avlåste abonnenmentsuniverset vårt på digital-foto.no.

Du kan få tilgang til Fordelssonen med enten en bladkode fra et blad kjøpt i løssalg eller med et abonnementsnummer.

Hvis du tegner et abonnement nå, kan du umiddelbart opprette en brukerprofil og gå på oppdagelsesferd i Fordelssonen. Her finner du første sesong av Seasons, et utvalg guider og e-bøker for nedlasting samt mer enn 400 videoer om fototeknikk, fotografering og bildebehandling.

> Akkurat nå får du direkte tilgang til Fordelssonen med to numre av Digital FOTO og en lekker kikkert som er perfekt for fuglefotografering. Prisen er bare 49 kroner + porto. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...