Få din egen hjemmeside med Digital FOTO

Som abonnent på Digital FOTO får du en gratis hjemmeside og fotoalbum på nettet - og rabatt på PRO-versjonen, hvor du får enda flere muligheter.

© Shutterstock

Din egen hjemmeside: Vis fram bildene dine på nettet

Få din helt egen hjemmeside slik at du kan presentere bildene dine online. Du får flotte lysbildefremvisninger med lekre overganger og hyggelig musik – også i fullskjerm. Alt er enkelt og krever ingen teknisk forkunnskap. Og som abonnent får du på toppen av dette rabatt på ekstrafunksjoner.

31. januar 2017

Uansett om du fotograferer hunder, hester eller himmelfenomener, er det lett å vise fram bildene dine på din egen personlige hjemmeside.

Med en hjemmeside hos selskapet SimpleSite kan du komme i gang på et øyeblikk og med noen få klikk, og det er så enkelt at alle kan klare det.

Så på noen få minutter har du en profesjonell fotonettside oppe. Du kan også lage en nettbutikk, en blogg eller noe helt annet. Det er bare fantasien din som setter grensene.

Mulighet for eget domene og e-postadresser

Et SimpleSite Basic-abonnement gir deg tilgang til din egen hjemmeside med 15 sider, 300 bilder, 600 sekunder med video og 5 produkter i din egen nettbutikk.

Som Basic-abonnent vil du altså få en hjemmeside med URL-en navnetditt.SimpleSite.com. Det er reklamer på gratisversjonen.

Hvis du har trenger mer plass eller vil ha ditt eget domenenavn, kan du oppgradere til et SimpleSite PRO-abonnement. Da slipper du også reklamer.

Med PRO-abonnement kan altså hjemmesiden din få et personlig domene som www.navnetmitt.no – her får du også mulighet til å opprette fem mailadresser av typen [email protected]

Få rabatt på PRO-abonnement

Et Pro-abonnement gir deg også ubegrenset med plass på siden din, og dermed kan du vise fram alle de bildene du vil.

Som abonnent på Digital FOTO får du den første måneden med PRO-abonnement for bare 9 kroner. Du trenger bare å legge inn abonnementsnummeret ditt når du oppretter profilen.

Som abonnent på Digital FOTO får du også rabatt på de ordinære prisene til SimpleSite og betaler derfor bare 94 kroner for en måned, 267 kroner for 3 måneder eller 795 kroner i året for å ha din helt egen hjemmeside med ubegrenset plass på ditt eget domene samt 5 personlige e-postadresser.

Basic- vs. Pro-abonnement

Basic-abonnement:

Her får du plass til 15 sider, 300 bilder, 600 sekunder med video og 5 produkter i din egen nettbutikk.

Domenenavnet ditt blir navnetditt.Simplesite.com.

Det blir vist reklamer på hjemmesiden din.

Basic-abonnement er gratis.

PRO-abonnement:

Ubegrenset med plass for bilder, video med mer.

Personlig domenenavn som for eksempel www.navnetditt.no.

5 personlige e-postadresser som for eksempel [email protected]

Ingen reklamer.

Som abonnent kan du få PRO-abonnementet for bare 9 kroner den første måneden.

Slik kommer du i gang med din personlige hjemmeside

  • Du kommer direkte til innmeldingssiden til Simplesite via denne linken.
  • Nå skal du velge hvilken type hjemmeside du vil lage.
  • Nå har du mulighet for å velge mellom en rekke maler, og senere kan du modifisere dem slik du vil.
  • Når du har valgt en mal, legger du inn det navnet du vil ha på nettsiden din. Klikk OK og legg inn et passord.
  • Nå skal du legge inn en e-postadresse der SimpleSite kan kontakte deg hvis du for eksempel glemmer passordet ditt. Klikk OK.
  • Velg om du vil fortsette med gratisversjonen, eller om du vil opprette et PRO-abonnement for 9 kroner.
  • Så er det bare å legge inn tekst og bilder, bytte farger osv. Brukergrensesnittet er enkelt, så det er lett å få innhold på nettsiden din på kort tid.
  • Under konto og hjelp og support kan du få trinn for trinn-guider til å sette opp hjemmesiden din, og du finner kontaktinformasjon for kundeservicen til SimpleSite.

Vipps - på noen få minutter er du på nett og klar for å vise fram bildene dine for hele verden.

> Akkurat nå kan du bli abonnent på Digital FOTO og få boken vår Photoshopskolen med mange tips for Photoshop, Lightroom og Elements samt 2 utgaver av bladet levert rett i postkassen for bare 49 kroner.

Kanskje du er interessert i...