Datamaskin med Fordelssonen åpen
Helt nye videoer og guider

Det nye onlineuniverset vårt i Fordelssonen er fullt av fantastisk innhold for fotografen.

Helt nye videoserier, apper og fotoguider i Fordelssonen

I vår totalrenoverte versjon av Fordelssonen ligger det helt nye videoserier og mange spennende guider – et uunnværlig onlineunivers for abonnenter.

1. januar 2018 av Louise Hagemann

Den splitter nye og forbedrede versjonen av Fordelssonen er her, og der finner du alt stoffet du trenger for å ta bilder som treffer blink.

Den nye versjonen av Fordelssonen blitt mye enklere å navigere i, og det kommer selvfølgelig noen skikkelige nyheter for deg.

Årets nyhet for abonnenter

Fordelssonen har fått et nytt utseende og nye funksjoner, så nå er det mye lettere å finne for eksempel det nyeste innholdet, å se hva redaksjonen anbefaler og søke etter det innholdet du er på utkikk etter.

Splitter nye videoserier og guider for deg

Vi har også fylt opp hyllene med mange nye varer, blant annet:

  • 10 knallgode guider du ikke vil være foruten som fotograf.
  • Komplett objektivguide med rundt 500 objektiver for system- og speilreflekskameraer.
  • Gode apper for fotoentusiasten.

I Fordelssonen kan du gå på oppdagelsesferd i mer enn 400 spennende videoer om bildebehandling, kameraer og fototeknikk, sjekke bilder fra alle de fantastiske kameraene vi har testet, finne de bedste fotoappene og fotoprogrammene, laste ned e-bøker om foto og mye mer. 

Mer stoff hele tiden

Du kommer aldri til å kjede deg, for vi fyller hele tiden opp med nye filmer om fotografering og bildebehandling, nye bilder, nye guider, nye forhåndsinnstillinger for Lightroom og Photoshop osv. 

Det er bare å hoppe om bord. God fornøyelse.

Og husk at Fordelssonen er åpen for alle i en tidsbegrenset periode. Deretter vil bare abonnenter ha tilgang på Digital FOTO.

Tegn et abonnement på Digital FOTO, få tilgang til Fordelssonen og les bladet nå på smarttelefon eller nettbrett med Wype-appen. Her får du også tilgang til de fem nyeste utgavene av Digital FOTO.

Kanskje du er interessert i...