Med den fleksible fotoryggsekken på ugletur

Digital FOTOs sjefredaktør dro på fototur, og den nye fleksible fotoryggsekken sikret ham noen blinkskudd. Nå kan ryggsekken bli din for bare 59 kroner.

14. mai 2020

En av vårens første fototurer førte meg inn i den lokale skogen. Jeg hadde nemlig hørt at et av trærne var tilholdssted for en kattugle.

En bekjent hadde tegnet et lite kart som viste meg omtrentlig hvor jeg skulle lete etter den fine fuglen, og ganske raskt fant jeg også treet med det store hullet.

Og akkurat som ryktene tilsa, satt det en flott kattugle oppe i hullet. Jeg var veldig forsiktig for ikke å skremme den, men plutselig hørte jeg en motorsag, og jeg fryktet at uglen ville gjemme seg. Heldigvis ble den sittende.

Kattuglen jakter på mus og rotter om natten, men om dagen sitter den gjerne i hullet sitt i treet og sover.

Blinkskudd av uglen med øyekontakt

Jeg fortet meg å åpne fotoryggsekken min, som var full av utstyr. Jeg fikk fisket fram kameraet mitt og en kraftig tele og begynte å fotografere uglen fra forskjellige vinkler.

Plutselig kom et par løpere susende, men uglen satt helt stille og åpnet knapt nok øynene. Etter litt tålmodig venting våknet fuglen litt, og jeg kunne ta noen bilder av den med øyekontakt.

Det var fotoryggsekken som reddet dagen min, for uten den hadde jeg ikke hatt med meg alt det gode utstyret. Ingen fotoveske har plass til så mye utstyr som det fotoryggsekken har, og etter hvert er det blitt sjeldent at jeg tar med mindre vesker.

Det ville ha vært så irriterende å være på fototur og så komme i en situasjon der man trenger utstyr som ligger igjen hjemme på grunn av plassmangel.

ugle i tre
© Digital FOTO

En helt spesiell fotoryggsekk

Den fotoryggsekken som jeg hadde med på ugleturen, har vi selv vært med på å utvikle her i Digital FOTO. Vi fikk en prototype fra pro focus, og så ga vi dem innspillene våre om den fleksible innredningen og det vannavvisende materialet samt glidelåsene.

Det endte opp med en veldig smart og romslig, men fortsatt kompakt, ryggsekk, og nå har du mulighet til å ta den med på fototurene dine.

Du kan nemlig få fotoryggsekken for bare 59 kroner + porto og ekspedisjon sammen med to utgaver av Digital FOTO. 

Vil også du få deg denne ryggsekken, kan du bare klikke her. 

Du sparer 527 kroner når du benytter deg av tilbudet. 

© Digital FOTO

Kanskje du er interessert i...