Minikameraet måler bare 2 x 2 x 2 cm. 

© Digital FOTO

Minikamera gir deg mange muligheter

Med Digital FOTOs nye minikamera kan du ta bilder og filme på helt nye måter. Kameraet tar nesten ikke plass, veier bare 12 gram og kan plasseres overalt. Og nå kan det bli ditt.

20. november 2019 av Redaktionen

12 gram.

Så mye veier Digital FOTOs nye minikamera for natur og idrett med night vision.

Med sin kompakte terningstørrelse på 2 x 2 x 2 cm må du aldri tenke på om minikameraet er for stort til å ta med deg, eller om det vekker unødvendig oppmerksomhet.

Den imponerende lille størrelsen gir deg helt nye muligheter for både bilder og video.

Minikameraet til natur og sport har en verdi på 399 kroner, men gjennom Digital FOTO kan det bli ditt til en svært fordelaktig pris.

Du må nemlig bare betale 109 kroner for minikameraet og to utgaver av Digital FOTO. Se tilbudet her!

Kom deg helt innpå dyrene - også om natten

Du kan få unike bilder og video av dyrene i hagen med minikameraet - også om natten med den smarte night vision-funksjonen. 

Det smarte minikameraet er for eksempel perfekt for når du vil komme deg innpå naturens ville dyreliv.

Med minikameraet følger det med både et fleksibelt og multijusterbart beslag og en praktisk festeklype som gir deg optimale muligheter for å plassere minikameraet best mulig.

Du fester det lett på fuglebrettet i hagen og komme deg helt innpå hagefuglene uten å forstyrre dem.

Takket være smart infrarød teknologi har minikameraet for natur og action nå også nattsyn. Sett det et sted i hagen over natten og gled deg til neste dag for å se hva som egentlig skjer der. Kanskje kommer reven på besøk?

Når du kjøper minikameraet med night vision gjennom Digital FOTO sparer du hele 524 kroner. 

Du plasserer lett minikameraet akkurat der du har lyst, med det medfølgende justerbare beslaget og den praktiske festeklypen. 

Se igjen og del de viktige opplevelsene

Er du glad i idrett, er minikameraet også perfekt for når du vil dele eller se opplevelsene din om igjen.

Du kan for eksempel feste kameraet på sykkelen, hjelmen eller klærne, og så lagrer kameraet de store øyeblikkene dine uten at du blir plaget av tungt utstyr.

Med andre ord er det nye minikameraet en flott liten dings du kan legge i lommen, uten å tenke mer over det. Det er mange gode grunner til å ta det med - om ikke annet enn for sikkerhets skyld.

Du kan også bruke minikameraet i bilen og dokumentere eventuelle forsikringssaker.

Minikameraet kan også brukes som et diskret overvåkningskamera som for eksempel filmer ubudne gjester eller hunden når du ikke er hjemme.

> Akkurat nå kan du få minikameraet sammen med 2 numre av Digital FOTO for bare 109 kroner. Få ditt eget minikamera her. 

Kanskje du er interessert i...