Lightroom

Du kan enkelt finne de perfekte bildene i Lightroom.

Nå i Fordelssonen: 3 nyheter du må prøve i Lightroom

Vi har lagt ut en rekke nye videoer i Fordelssonen, og du kan blant annet se hvordan det nå er blitt enda lettere å finne de riktige bildene i Lightroom, og hvordan en ny funksjon i Photoshop gjør frileggingen enkel.

Lightroom Classic CC har fått en rekke oppdateringer i Library-modulen, og de gjør det blant annet enklere å finne de riktige filene. 

Du kan blant annet raskt få overblikk over hvilke bilder du har redigert. 

I en ny video i Fordelssonen ser vi på noen av nyhetene som gjør det lettere å bruke programmet.

Du kan også se hvordan du bruker den nye funksjonen Select Subject i Photoshop CC, som automatisk kan frilegge et hovedmotiv slik at du for eksempel kan bytte ut bakgrunnen. 

Vi viser også en smart metode for å fram flere detaljer i et bilde i Photoshop eller Photoshop Elements, bare ved hjelp av lag.

Få flottere bilder av dyr

I videoserien Tipsklubben ser vi næmere på en rekke bilder fra leserne og kommer med gode råd for fotografering og bildebehandling, og denne gangen handler det om dyrebilder.

I Fordelssonen kan du også laste ned en artikkel med tips for vårbilder, og du får en forhåndsinnstilling for Lightroom slik at du kan bruke innstillingene våre til å få flottere farger i vårbildene dine.

Fordelssonen er til for deg som kjøper eller abonnerer på Digital FOTO, og er full av digitalt innhold om fotografering. Du får mer enn 400 videoer, testbilder fra anmeldte kameraer, justeringene våre for Lightroom og Photoshop og mye mer.

Redaksjonen anbefaler: Bli en ekspert på Photoshop 

Vil du bli enda bedre på bildebehandling i Lightroom, Photoshop og Elements? 

Da bør du ta en titt på den nye kursboken vår, "100 tips og kurs om bildebehandling". Akkurat nå får du den med to numre av Digital FOTO for bare 49 kroner. 

Da får du selvfølgelig også full tilgang til Fordelssonen umiddelbart. 

Les mer om boken her.

Kanskje du er interessert i...