Nytt blad: Bli bedre med kameraet ditt og få svart-hvite blinkskudd med en veiledning på 10 sider.

Bildene dine kan nå nye høyder med enestående gråtoner, og i det nyeste nummeret av Digital FOTO viser vi deg hvordan. Du får også 12 fotoprosjekter som gjør deg til en bedre fotograf, og mange anmeldelser, nyheter og kurs.

13. september 2019

Gråtoner er noe helt spesielt, og i Digital FOTO nummer 14/2019 kan du lære deg å mestre dem. 

I en omfattende veiledning på 10 sider gir vi deg alle tipsene og triksene du må kunne for å ta bildene dine til nye høyder i svart-hvitt. 

Vi forteller deg både om historien bak de svart-hvite nyansene, hvordan du kan bruke kontraster til å skape enestående landskapsbilder, og vi viser deg hvordan du får enda sterkere gråtoner i bildebehandlingen. 

Til slutt må du på banen selv: Vi gir deg nemlig tre utfordringer som gjør deg enda bedre på å ta svart-hvitt-bilder. 

> Les også: Derfor må du fotografere i svart-hvitt

Møt fotografen som jakter på forlatte hus

Britt Marie Byes bilder av forlatte hus er stemningsfulle og tiltrekkende. Vi har møtt Bye og snakket med henne om hvordan alt begynte, og om hvorfor fascinasjonen hennes for forlatte hus ikke slipper taket igjen. 

Du kan lese intervjuet med Bye og se de tankevekkende bildene hennes i Digital FOTO nummer 14/2019. 

> Les også mer her, hvor Bye gir oss de beste tipsene sine for å finne forlatte hus. 

Forlatt hus og buss i Norge

Vanligvis hadde dette huset vært for ødelagt for Britts smak, men det absurde i at det var et hus og en buss på en bakketopp uten noen umiddelbar vei opp dit, pirret nysgjerrigheten hennes. 

© Britt Marie Bye

Du får også dette i Digital FOTO 14/2019

  • 12 artige fotoprosjekter som gjør deg til en bedre fotograf. Har du for eksempel testet bare å konsentrere deg om én farge eller å prøve å finne bokstavformasjoner i motivet ditt?  
  • Tips for å redde de kjedelige bildene dine i Lightroom. Vår nye skribent viser verdien sin ved å løfte sjefenes bilder til et nytt nivå og viser deg hvordan du kan gjøre det samme. 
  • Digital FOTOs aller beste kurs. Og nå får du dem i en ny utgave. Lær deg for eksempel å skape flott bokeh i bildebehandlingen, og se hvordan du skaper en flott effekt med to bilder i Photoshop. 
  • Mange nyheter, postkassesvar, anmeldelser, leserbilder og mye, mye mer. 

Digital FOTO 14/2019
© Digital FOTO

Kanskje du er interessert i...