De 100 beste objektivene
© Digital FOTO

Nytt blad: Dette er de 100 beste objektivene

I Digital FOTO 9/2021 kan du se oversikten vår over hvilke 100 objektiver som er de aller beste. Resultatet kommer fra de mange testene og anmeldelsene som vi utfører i redaksjonen. Du får også en detaljert veiledning til hvordan du kan ta fantastiske landskapsbilder rett utenfor døren.

2. juni 2021 av Redaktionen

Opp gjennom årene har vi testet og anmeldt utrolig mange objektiver i redaksjonen, slik at du kan unngå kostbare og irriterende bomkjøp.

Nå har vi sett gjennom alle anmeldelsene, og gir deg hele oversikten i det nye bladet. 

Vi presenterer nemlig de 100 beste objektivene du kan kjøpe akkurat nå, og det gjelder uansett om du er på jakt etter makroobjektiver, supertele eller noe helt annet. 

Vi har nemlig funnet frem til de aller beste objektivene i åtte forskjellige kategorier, slik at du vet hva du bør kjøpe. 

Les også: Slik velger du riktig objektiv

Objektiver på bord.

De 100 beste objektivene kommer fra testene og anmeldelsene våre i perioden 2015–2021.

© Shutterstock

Fotografer flotte landskap rett i nærheten

Du trenger ikke reise langt for å ta gode landskapsbilder. Ved å velge enkle, men gode komposisjoner kan du ta imponerende bilder av alt fra den lokale kirken til de flate åkrene du passerer på veien.

Det er svært mange av oss som ikke har kuperte fjell, speilblanke fjorder og buldrende fossefall rett i nærheten, men du kan ta flotte og unike landskapsbilder likevel. 

I Digital FOTO 9/2021 får du tips og triks om hvordan du kan skape blikkfang – også selv om landskapet kanskje ikke er det mest spennende.

Hemmeligheten er å gå for få, men markante motiver med klare former eller linjer, og det kan du lære mye mer om i vår store guide til rene og flotte landskap rett utenfor døren.

> Les også: 7 tips til fotografering av flottere landskap

Tåkete landskap.

Tåke kan gjøre helt vanlige landskap fortryllende og mye mer fotogene.

© Shutterstock

Digital FOTO gjør deg klar for fotoferien

Ferietid betyr fototid, og uansett om turen din går utenlands eller ikke, er det viktig å forberede seg grundig. 

I Digital FOTO 9/2021 kan du også lese om de beste rådene våre for å velge riktig utstyr til turen og få det trygt med ut – og hjem igjen.

Du får tips om hvordan du skal pakke mest mulig hensiktsmessig, og vi sørger også for at du får med noen ekstra reisetips på turen.

Du får også dette i Digital FOTO nummer 9/2021

  • Nyheter: Les om Sigma fp L og OnePlus 9 Pro, som har inngått et spennende samarbeid med den svenske kameragiganten Hasselblad.
  • Gjør det selv-fotografen: Lag forrykende timelapsefilm
  • Leserbilder: Vi kårer og kommenterer de beste bildene vi har mottatt fra leserne.
  • Kurs: Lær deg hvordan du får riktig hudtone i Elements. Vi viser deg også hvordan du kan få fantastiske bilder i sort/hvitt med bare noen museklikk i Lightroom.
  • Anmeldelser: Fujifilm X-E4, DJI Motion Controller, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 5G.

Kanskje du er interessert i...