Nytt blad: Digital FOTO har fått månefeber

I Digital FOTO 3/2022 får du en stor guide som hjelper deg godt i gang med å få blinkskudd av månen. Du kan også lese om favorittappene våre og et stort intervju med konsertfotograf Flemming Bo Jensen.

9. februar 2022

Vintertiden er som skapt for gode bilder av nattehimmelen, så her i Digital FOTO tok vi med kameraet ut i mørket og prøvde oss på månefotografering. 

Dette har resultert i en stor guide som forbereder deg godt til å få blinkskudd av månens forlokkende lys. 

Du kan for eksempel se når månens lys er sterkest, hvordan du forbereder måneturen og selvfølgelig også hvilke innstillinger du trenger for å få blinkskudd. 

Du får også en smart månekalender som viser deg når månen er fremme i 2022. 

Gjerdet rundt en bygning dannet sprosser vi kunne sette månen bak. Med bracketing fikk vi både den mørke forgrunnen og månen i bakgrunnen eksponert riktig. 

© Digital FOTO

13 apper gjør deg bedre før, under og etter fotograferingen

Du kan gjøre livet som fotoentusiast mye artigere og enklere hvis du har de riktige appene på telefonen din. 

Men hvilke bør du velge? 

I Digital FOTO 3/2022 gir vi deg svaret. Vi har nemlig valgt ut 13 apper som du kan laste ned til telefonen din akkurat nå. 

Komposisjonen er ofte sentrert i konsertfotograf Flemming Bo Jensens bilder. Siden han kjente til bandet Moderat på forhånd, visste han at det ville komme en rå lyseffekt når musikken nådde klimaks.

© Flemming Bo Jensen

Fra grått kontor til store scener

En gang satt Flemming Bo Jensen på et trist kontor. Men så solgte han alt, pakket ned livet sitt i to vesker og dro ut i verden med kameraet sitt. 

Nå er Flemming Bo Jensen konsertfotograf og følger musikerne som en mørk, nær skygge for å ta enestående bilder som få andre lykkes med. 

I Digital FOTO 3/2022 kan du lese om Flemming Bo Jensen, som er Fujifilm-ambassadør, offisiell fotograf for Red Bull og musikkfotograf med fast tilknytning til store band. 

Du får også dette i Digital FOTO 3/2022

  • 5 ting du ikke visste om Bulb
  • De aller beste leserbildene
  • Full gass i Photoshop: Vi gjør Photoshop kunsten etter 
  • Kurs i Photoshop, Elements og Lightroom
  • Mange anmeldelser og nyheter
  • Årets gang i skjulet: Slik begynte det

Kanskje du er interessert i...