Gutt som sykler gjennom landskap i Guatemala

Bryt opp det stillestående landskapet med en forbipasserende. Det gir øyet noe å fokusere på og gjør bildet annerledes enn de andre turistenes bilder. 

© David Lazar

Nytt blad: Mange ferietips og stor test av det perfekte reiseobjektivet

Det er bare å legge det nyeste nummeret av Digital FOTO i reisevesken når du drar på årets sommerferie. Det er nemlig stappfullt av inspirasjon, idéer og tips for fotoferien, og på flyturen kan du lese om reisefotografen som ikke er redd for å photoshoppe virkeligheten.

Den kinesiske mur fotografert gjennom en åpning i et av tårnene

Det gjelder å være kreativ når du skal fotografere en av de mest avfotograferte turistattraksjonene, for eksempel Den kinesiske mur.

© Shutterstock

I det nyeste nummer av Digital FOTO forbereder vi deg grundig til årets sommerferie. Du får både duggfrisk inspirasjon, tekniske tips og småtriks for hvordan du kommer skal få med deg uforglemmelige bilder på minnekortet. 

I ferietemaet finner du:

 • Veiledning for hvordan du snur problemene på ferien til morsomme utfordringer – med råd og triks fra profesjonelle reisefotografer
 • Praktiske tips om hvordan du kommer deg godt av sted på fotoferien - og unngår et smadret objektiv på bagasjebåndet.
 • Grundig test av 16 allroundobjektiver som dekker alle behovene dine og ikke tar mye plass i vesken.
 • Hjelp til å få flotte utskrifter av feriebildene i Lightroom.
 • Triks for å piffe opp fargene i bildebehandlingen slik at de lever opp til virkeligheten. 
Hongkong fotografert fra en kilometers høyde

Jacob Riglin tok dette utrolige bildet av Hongkong ved å lene seg ut av et helikopter, bare holdt fast av en sikkerhetssele. Les et intervju med den unge britiske reisefotografen i det nyeste nummeret av Digital FOTO.

© Jacob Riglin

I Digital FOTO nummer 9/2018 får du også:

 • Et spennende intervju med 23 årgamle Jacob Riglin, som reiser verden rundt som profesjonell reisefotograf – og ikke er redd for å manipulere bildene sine hvis virkeligheten ikke er imponerende nok.
 • Premiere på 2. sesong av Seasons, hvor du gjennom 12 nye episoder kan bli med på fuglejakt med naturfotografen Morten Hilmer og få konkrete tips til fuglefotografering.
 • En grundig og lettforståelig guide for å unngå bomskudd ved å sjekke de 6 viktigste innstillingene i kameraet.
 • En komplett guide til spesialobjektiver – og våre forslag til det beste objektivet for deg.
 • Trinn for trinn-kurs i bildebehandlng. Lær blant annet hvordan du enkelt redder høylysene, legger tekst bak et motiv og åpner øynene i portrettet.
 • Anmeldelser av blant annet Fujifilm X-H1, som er toppmodellen blant Fujifilms APS-C-modeller, fotoskriveren Epson XP-15000, et nytt Sony-objektiv og mange andre spennende produkter.
 • Postkassespørsmål og postkassesvar om blant annet å unngå varmedis og fotografere ville dyr her hjemme.
 • Tilgang til Utstyrsguiden med utvidede anmeldelser av en rekke produkter og testbilder samt bildebehandlingssvideoer i Fordelssonen.
 • Nyheter, leserbilder, tilbakeblikk og mye, mye mer.

Husk at som abonnent får du videoer om opptaksteknikk og bildebehandling, testbilder, forhåndsinnstillinger, prosedyrer og svært mye annet i Fordelssonen.

God fornøyelse!

Tegn et abonnement på Digital FOTO og les det nye bladet nå på smarttelefonen din eller nettbrett med Wype-appen. Her får du også tilgang til de ni nyeste utgavene av Digital FOTO.

Selvfølgelig får du også umiddelbar tilgang til Fordelssonen slik at du kan kaste deg over den nye sesongen av Seasons allerede i dag. 

> Få en flott kikkert med to numre av Digital FOTO og full tilgang til Fordelssonen for bare 49 kroner. Se tilbudet her. 

Kanskje du er interessert i...