Selvportrett i visir

Kenneth var på oppdrag i Tokyo for et internasjonalt selskap da han fikk øye på sitt eget speilbilde i visiret til en politibetjent. 

© Kenneth Nguyen

Nytt blad med knivskarp reportasje fra verdens gater og taktopper

I Digital FOTO nummer 11/2017 kan du blant annet møte Kenneth Nguyen, som tar fantastiske bilder fra både gate- og dronehøyde.

7. juli 2017 av Kathrine Anker

Kenneth Nguyen er kjent for storbybilder fra svimlende høyder og gatebilder med fantastiske gjenspeilinger, og han er alltid på farten.

Kenneth Nguyen på toppen av en gammel kirke. Tatt med selvutløser gjennom telefonen.

Kenneth tok dette bildet fra toppen av en gammel kirke. Bildet er av Kenneth selv og er tatt med selvutløser gjennom telefonen.

© Kenneth Nguyen

Hør om eventyrene hans i den nyeste utgaven av Digital FOTO, der han blant annet forteller om da han fikk kjeft for å lage time-lapse mens han hang over noen togskinner og om den gangen han mistet dronen sin og fikk tilbake minnekortet to år senere. 

I det nye nummeret av Digital FOTO får du også:

  • En enorm objektivguide for speilreflekskameraer, med oversikt over priser og karakterer på produktene vi har testet.
  • Veiledning til fantastiske motiver du kan få hvis du retter objektivet mot skyene.
  • 10 knallgode tips for å ta bilder med mobilen, så du kan bruke mobilkameraet best mulig, både før, under og etter fotograferingen.
  • Stor test av 13 zoomobjektiver med klassisk brennvidde i området 24–120 mm.
  • Anmeldelser av blant annet Canon EOS M6, som har samme bildebrikke og prosessor som de dyrere EOS 77D, 800D og M5 og derfor tar det like gode bilder.
  • Fire trinn for trinn-kurs i bildebehandling og en enkel guide til hvordan du får oversikt over alle bildene dine - på harddisken, i bildebehandlingsprogrammer, i sosiale medier og på mobilen - i ett smart program.

Tegn et abonnement på Digital FOTO. Da kan du lese les bladet med en gang på mobiltelefon eller nettbrett med Wype-appen.

Her får du tilgang de fem siste utgavene av Digital FOTO hvis du tegner et abonnement nå.

Kanskje du er interessert i...