Nytt nummer av Digital FOTO byr på sportsbilder av høyt kaliber og mange fotoguider.
Nytt blad

Det nyeste nummeret av Digital FOTO går tett på sportsfotografen Bob Martin.

© Bob Martin

Nytt blad med suveren sportsfotograf og mange fotoguider

Det nyeste nummeret av Digital FOTO inviterer vi deg inn i en verden av olympiske sportsbilder fra øverste hylle og lærer deg å ta fantastiske bilder i blåtimen.

Vi var aldri i tvil om at vi hadde lyst til å intervjue sportsfotografen Bob Martin da vi så bildene hans for første gang. De grafiske sportsbildene hans ligner ikke på noe annet vi har sett, og vi blir aldri lei av å gå på oppdagelsesferd i de overraskende vinklene og kunstferdige motivene hans av svettende tennisspillere og ensomme banesykkelrittere.

Så skuffet da heller ikke historiene til Bobs på noen måte, og i det nye bladet kan du glede deg til å lese om hvordan han forbereder seg på det riktige bildet i flere år, og om den gangen han hang i en sele under taket og så sitt livs bilde gå tapt…vel, nesten.

Bob Martins vinnerbilde fra de paralympiske leker i Aten 2004.
Vinnerbilde

Bob var nære på å gå glipp av dette bildet fra de paralympiske lekene i Aten i 2004, som endte opp med å vinne sportskategorien under World Press Photo of the Year.

© Bob Martin

I det nyeste nummeret av Digital FOTO får du også:

  • En stor guide til å få blinkskudd i blåtimen. I artikkelen er det både inspirasjon til de beste motivene og mye hjelp til utstyr og innstillinger.
  • En test av fem lekre 4K-skjermer for bildevisning.
  • 10 gode tips for vårmotiver. Vi feirer at solen er på vei ved å gå på jakt etter blant annet morgentåke og trekkfugler.
  • Seks sider om å fotografere stjerner, måne og sol. Du får også tips til den beste appen for formålet og en kalender over kommende himmelfenomener.
  • Knallgode anmeldelser av lynraske Olympus OM-D E-M1 Mark II og det brukervennlige Nikon D5600.
  • Seks sider med trinn for trinn-kurs i bildebehandling og en guide til rask og enkel sikkerhetskopiering av bildene dine.

Tegn et abonnement på Digital FOTO, og les bladet på telefonen eller nettbrettet når du er på farten med Wype-appen.

Her får du tilgang de fem nyeste utgavene av Digital FOTO, hvis du tegner et abonnement nå.

Kanskje du er interessert i...