Forside Digital FOTO 19/2019

I Digital FOTO nummer 19/2019 har vi vært på en fantastisk tur til et av verdens aller mest fotogene steder, nemlig Lofoten. 

© Digital FOTO

Nytt blad: Se årets beste produkter

I Digital FOTO nummer 19/2019 oppsummerer vi 2019 og viser deg hvilke kameraprodukter som har vært årets beste. Vi forteller også om hvordan det har gått med noen av de mange fotografene vi har intervjuet i løpet av året. Du får også mange nyheter og spennende kurs.

12. desember 2019 av Jeppe Vestergaard

Årets siste nummer av Digital FOTO har akkurat kommet ut. Vi har samlet de beste produktene fra 2019, og vi har snakket med fotografer vi har intervjuet i løpet av året.

I tillegg har vi vært på fototur til et fotoparadis, og derfra har vi kommet hjem med mange gode bilder og ikke minst gode tips.

Dessuten har abonnenter som alltid tilgang til mye innhold i Fordelssonen. Her finner du over 500 videoveiledninger, e-bøker, guider og mye annet.

Akkurat nå kan du blant annet laste ned det geniale HDR-programmet Aurora HDR 2018 (verdi 750 kroner) helt gratis, hvis du abonnerer. 

Disse produktene tok oss med storm

I løpet av 2019 har vi testet et hav av produkter som dere har kunnet lese om i magasinet vårt. Noen produkter har imidlertid overgått alle andre i sine kategorier. Derfor har vi samlet alle toppscorene så du får skikkelig oversikt over 2019.

I bladet kan du blant annet se at tre produkter har fått årets høyeste karakterer av anmelderne våre.

Vi kan for eksempel avsløre at vi likte Insta360 One X veldig godt, som vi ga karakteren 9.2.

Insta360 One X

Dette 360-graders-kameraet, One X fra Insta360, ble årets toppscorer i sin kategori.

© Insta360

Se turen vår til Nordens foto-paradis

I Digital FOTO nummer 19/2019 har vi vært på en fantastisk tur til et av verdens aller mest fotogene steder.

Vi har vært i Lofoten, hvor vi har tatt flotte bilder. I tillegg har vi funnet de beste stedene hvis du vil besøke Lofoten selv, som er en ettertraktet lokasjon for verdens beste fotografer.

I artikkelen får du også tips om hvordan du tar de beste bildene når du er der. I tillegg veileder vi deg også til hvilke regler du må huske hvis du for eksempel vil ta spektakulære dronebilder der. 

Et dronebilde fra Lofoten.

Vi har tatt dette bildet med en drone, hvor du kan se Henningsvær Stadion i forgrunnen.

© Klaus Nygaard

Kanskje du er interessert i...