Digital FOTO
Nytt år med store nyheter

Det første Digital FOTO for 2019 er fullpakket av store nyheter og sterke historier for entusiastfotografen.

Nytt blad: Slik fotograferer du landskap, tips om blits og en veiledning til flotte astrobilder

Det nyeste nummeret av Digital FOTO er fullt av spennende veiledninger og tips for entusiastfotografen. Lær å ta landskapsbilder og få gode tips om å bruke blits i den store veiledningen vår. Vi kårer også årets beste produkter, trykker et stort intervju med Nordens beste astrofotograf og mye mer.

20. desember 2018 av Louise Hagemann

Da er vi snart klare for å ønske 2019 velkommen, og det gjør vi med et sterkt nummer av Digital FOTO, som som alltid er proppfullt av inspirerende og nyttige veiledninger og tips til deg som vil bli en enda bedre fotograf. 

Vi knipser året i gang med et smell av et blad, hvor vi blant annet annonserer fire helt nye, spennende tiltak i magasinet i år 2019: 

 1. Helt nye veiledninger til fotografering
  I hvert nummer får du en oversiktlig, inspirerende guide til noen av våre absolutte favorittmotiver – portretter, action, makro og mye annet. I årets første nummer kan du lære deg å fotografere fascinerende vannlandskap – altså landskap med vann – i tre forskjellige værtyper.
 2. Få mer ut av utstyret ditt
  I den nye serien vår går vi gjennom det viktigste kamerautstyret slik at du kan få mer ut av utstyret ditt – og unngår bomskudd. Vi begynner med noe av det aller viktigste, nemlig objektivet.
 3. Våre drømmedestinasjoner
  Vårt nye faste innslag “Lokalisert" byr på spesielt spektakulære steder i verden, hvor du kan ta helt spesielle bilder. Vi har selvfølgelig også et par triks i ermet til deg, så du kan få med best mulig bilder hjem.
 4. Mye bedre oversikt over Fordelssonen
  Når du har bladd om den siste siden i Digital FOTO, kan du fortsette i Fordelssonen på digital-foto.no. Det er nemlig det eksklusive abonnentuniverset ditt, og det er fullt av videoer om fotografering og bildebehandling, apper, programmer, veiledninger og mye mer. Nå har vi gjort det lettere for deg i magasinet å få oversikt over alt det spennende stoffet du kan gå på oppdagelsesferd i.

> Vil du se nærmere på alt det nye, kan du prøve to numre av Digital FOTO med en av de spennende velkomstpremiene våre. Akkurat nå kan du for eksempel velge en kameraveske, mobilobjektiver eller vår egen kursbok om bildebehandling. Se de mange tilbudene her.

Nordlys
Fang lyset fra nord

Se Göran Strands flotte bilder av fenomener på himmelen og få de beste tipsene hans for å fotografere nordlys og Melkeveien.

© Göran Strand

I det nyeste Digital FOTO får du også:

 • Et stort intervju med Nordens beste astrofotograf, Göran Strand, hvor han forteller de spennende historiene sine og guider deg til å fotografere nordlys.
 • 15 gode tips om å bruke blits– kom i gang med internblitsen, ta et skritt videre til avanserte innstillinger med eksternblits og bli en ekspert med hjelp for studio-oppsett.
 • Vi kårer de 25 produktene som begeistret oss aller mest i 2018.
 • Stor test av bildebehandlingsprogrammer som ikke krever et abonnement.
 • Anmeldelser av blant annet Fujifilm X-T3, Nikon D3500 og en rekke objektiver, vesker og stativer. Smugles noen av anmeldelsene digitalt allerede nå her.
 • Seks nyttige bildebehandlingskurs – blant annet for en flottere solnedgang.
 • De beste leserbildene, hjelp i postkassen og mye mer.

Store abonnementsfordeler til deg:

Husk også at du som abonnent på Digital FOTO har mange gode abonnementsfordeler:

Og hvis du ikke er abonnent ennå, har vi akkurat nå en rekke spennende tilbud til deg. 

Vil du for eksempel holde varmen på fototurene dine? Da kan du få en smart jakke i flott kvalitet sammen med Digital FOTO for bare 59,50 + porto og ekspedisjon. Se tilbudet her. 

Så snart du har bestilt abonnementet ditt, får du tilgang til Fordelssonens mange videoer og veiledninger. Du kan også lese de nyeste 12 utgavene av Digital FOTO på nettbrett eller smarttelefon med appen Wype

Hvis du tegner et abonnement på Digital FOTO nå, kan du umiddelbart lese det nyeste bladet i appen Wype

Kanskje du er interessert i...