maur skyter maursyre i et makrobilde

Se og les mer om hvordan Joni Niemelä tar fantastiske makrobilder som dette.

© Joni Niemelä

Nytt blad: Stort makrotema og en komplett kalender med vårens beste motiver

Det nyeste nummeret av Digital Foto gir deg en guide til nærbilder i naturen, et intervju med makromesteren Joni Niemelä og en komplett kalender over gode motiver du kan fotografere i april og mai.

Hvordan tar man et helt skarpt makrobilde av en maur som på en aprilmorgen skyter ut maursyren sin? 

Det gir den finske makromesteren Joni Niemelä oss svaret på når han inviterer Digital FOTOs lesere helt inn i sitt makrofotgrafi-univers.

I det nyeste bladet forteller han om hvordan han ser detaljer i naturen, som han bare kan se gjennom kameraet sitt med makroobjektiv. 

Les også om hvordan han bruker objektiver omvendt, så han kan komme seg enda nærmere det han selv kaller et eventyrlig univers med edderkopper, morgendugg og kjøttetende planter.

I det nyeste magasinet får du også tips om makrofotografering. Vi gir deg en grundig guide til spennende og utfordrende makrobilder for nybegynneren, den øvede og eksperten på makrofotografering.

> Les også: Dette er alt du må vite om makrofotografering

Komplett kalender over vårens flotte motiver

Vi i Digital FOTO har også laget en kalender som uke for uke gir deg inspirasjon til hvor og når du får gode opplevelser og interessante bilder i boks.

Det spenner over alt fra kirsebærtrær. bakkeløp, meteorsvermen lyridene og motorsport.

Og som abonnent kan du også laste ned kalenderen i Fordelssonen og alltid ha den tilgjengelig. 

I det nyeste nummeret av Digital FOTO får du også:

  • Et stort intervju med sommerfuglmannen Morten Top-Jensen, som i 40 år har jaktet på sommerfugler og nattsvermere med speilreflekskameraet og makroobjektivet sitt.
  • Kurs i Lightroom, Photoshop og Elements, hvor du blant annet lærer å optimere raw-bildene i mobiltelefonen din.
  • 15 forslag til nytt utstyr til en billig penge som du med fordel kan investere i for å bli skikkelig klar for den nye sesongen. 
  • Fire sider med anmeldelser av det nyeste fotoutstyret. Les blant annet om hva vi mener om den helt spesielle 40 centimeter lange makrovidvinkelen fra Laowa, som vil få de fleste fotografer til å måpe når du står med objektivet i et vepsebol.
  • Vi gir deg også anmeldelser av blant annet det letteste fullformatkameraet på markedet, Canon EOS RP.

Kanskje du er interessert i...