Videokurs om fotografering og bildebehandling i Fordelssonen

I et nytt videokurs i Fordelssonen kan du se hvordan du får fram flere detaljer i mørke områder.

© Digital FOTO

Nytt i Fordelssonen: Få fram flere detaljer i raw-filene

Vi har lagt opp nytt innhold i Fordelssonen, som er det digitale universet vårt med videoer, bilder, guider og mer. I de nye videoene kan du blant annet se hvordan du får fram flere detaljer i raw-filer, og hvordan du kan gjøre Lightroom-jobben enda enklere.

6. desember 2017 av Kristoffer Engbo

Raw-filer inneholder svært mange detaljer, og i et nytt videokurs i Fordelssonen kan du se hvordan du får fram mange detaljer i områder som nesten er blitt helt svarte. 

I videoen kan du også se hvorfor raw virkelig slår jpeg på dette området.

I Fordelssonen finder du også et nytt avsnitt av Lightroom-skolen, og denne gangen kan du se hvordan du enkelt tilpasse farger og kontrast til motivtypen, og hvordan du kan endre de foretrukne standardinnstillingene dine for fargegjengivelse og lysforhold slik at arbeidet i Lightroom blir mye enklere.

Du får også et smart triks som gjør det enda enklere å jobbe med skyveknappene i Lightroom.

Innholdet i Fordelssonen er bare tilgjengelig for deg som sitter med det trykte bladet i hånden. Du må nemlig bruke et abonnementsnummer eller en bladkode fra magasinet for å logge inn. 

Vil du ha tilgang til de mange kursene med én gang, kan du prøve et godt tilbud på 1 nummer av Digital FOTO og fri tilgang til Fordelssonen for bare 29 kroner. 

Vi hjelper deg med å bli en bedre fotograf

I vår nye serie Tipsklubben ser vi på bilder fra lesere og kommer med gode råd om for eksempel kamerainnstillinger og bildebehandling slik at du får bedre bilder. 

I det nyeste avsnittet kan du blant annet lære hvordan du får fram en stjerneeffekt i kveldsbilder, og hvordan du optimerer komposisjonen.

I Digital FOTO nr. 18/2017 intervjuer vi naturfotografen Roger Brendhagen og i Fordelssonen kan du se de unike opptakene fra da en gepard kom litt for nært.

Testfotos fra Leica TL2

I tillegg til de nye videoene finner du også testbilder fra en rekke nye produkter som vi har testet. Du kan blant annet se bildene våre fra Leica TL2, Samsung Galaxy Note8 og Nikons nye 10-20mm-objektiv.

Vi har også lagt opp tre guider om blitsfotografering og smarte fotoapper for mobile enheter i Fordelssonen.

Tegn et abonnement nå og få tilgang til Fordelssonen med én gang. Du får kursboken "Photoshopskolen" samt to utgaver av bladet for bare 49 kroner.

Kanskje du er interessert i...