Snart har vi sesongpremiere på Seasons i Fordelssonen

Sesongpremiere på ny videoserie: Seasons

Snart går startskuddet for en ny videoserie i Fordelssonen. Her drar naturfotografen Morten Hilmer på vintertur til Dovrefjell for å finne og fotografere moskusokser. I serien kan du se hvilket utstyr han tar med seg, hvilke utfordringer han møter underveis, og om han lykkes med å ta gode bilder av de fascinerende dyrene i det røffe vinterværet.

27. februar 2018

I samarbeid med den internasjonalt anerkjente naturfotograf Morten Hilmer har vi laget en helt ny videoserie. Fra 5. mars har du som abonnent tilgang til samtlige 12 episoder av første sesong i Fordelssonen. Og du bør virkelig glede deg. 

Om serien Seasons

Den prisbelønnede naturfotografen, foredragsholderen og forfatteren Morten Hilmer drar til Dovrefjell. Her har han fotografert moskusokser med både det vanlige kamerautstyret sitt og med den nyinnkjøpte kameradronen. 

Han finner et egnet sted og slår opp teltet, men den strenge vinteren gir Morten utfordringer. Han må opp om natten for å sikre at teltet ikke blåser bort, kulden er tøff mot utstyret, og værforholdene gjør det ikke noe enklere å finne oksene. 

Han drar en pulk med utstyr og mat etter seg, og underveis blir han belønnet med vakre naturfenomener og fantastiske bilder fra bakken og luften.

Se en teaser for serien her:

Serien er på 12 avsnitt og bare tilgjengelig for abonnenter i Fordelssonen.

Bli med den prisbelønnede naturfotografen rundt i det barske landskapet - Akkurat nå kan du få full tilgang til Fordelssonen med 1 nummer av Digital FOTO for bare 29 kroner.

Kanskje du er interessert i...