Sjekk den nye Utstyrsguiden

Som abonnent på DIGITAL FOTO får du nå tilgang online til å sammenligne kameraer, sjekke bedømmelser, lese anmeldelser og mye mer.

9. januar 2014

Nå får du enda flere fordeler som abonnent på DIGITAL FOTO. Når du fremover ønsker å kjøpe nytt kamera eller noe annet fotoutstyr, blir det enda lettere å få en oversikt over modellene på markedet. Vi lanserer nemlig Utstyrsguiden, hvor du direkte på hjemmesiden vår kan sammenligne kameraer og annet fotoutstyr, se våre vurderinger av dem, lese anmeldelser og mye mer.

Du finner Utstyrsguiden på www.digital-foto.no/utstyrsguiden

Er du på utkikk etter nytt fotoutstyr, kan du velge bare å søke etter produkter innenfor et avgrenset prisspenn og f.eks. velge et bestemt merke, så du bare får vist de modellene som lever opp til dine egne betingelser. For å bruke Utstyrsguiden må du være abonnent på bladet og være logget inn på hjemmesiden vår. Deretter kan du også legge til de enkelte produktene til din egen ønskeliste og markere kameraer og annet utstyr som du allerede har fra før. På den måten kan du enkelt få frem en oversikt over alt det utstyret du drømmer om og alt det du har allerede.

Kanskje du er interessert i...