Spørsmål og svar om Keepit Plus

Du får 50 gigabyte gratis backup med abonnementet ditt på Digital FOTO. Her har vi samlet de viktigste spørsmålene og svar om tjenesten.

19. september 2015

Med abonnementet ditt på Digital FOTO får du hele 50 gigabyte med plass plass på nettet til backup av filene dine. Når du har installert programmet til pc-en din eller appen til din smarttelefonen eller nettbrettet, er det lett å kopiere filer til og fra online-lageret, så du aldri mer mister bilder eller videoklipp.

Med Keepit kan du samle hele ditt digitale liv på ett sted. Du kan alltid hente en kopi hvis du mister data på datamaskinen din, mobilen eller e-postene dine. Men Keepit kan faktisk mye mer, for du kan alltid finne og dele med andre selv om du ikke har med datamaskinen din.

> Kom i gang med å bruke keepit

SPØRSMÅL OG SVAR OM KEEPIT

Hvor sikker er Keepit? Dataene dine sendes over en kryptert TLS-linje til Keepits serversentere. Her oppbevares de kryptert med ved hjelp av teknologien AES. Så dataene dine er så sikre som de kan få blitt.

Når tar Keepit backup av filene mine? Keepit benytter CDP, som står for ’Continuous data protection’, noe som betyr at Keepit tar en backup når det skjer en endring i en av de filene du har bedt Keepit om å sikre. Det vil si at det kan være flere backuper på en dag, eller ingen på en uke hvis det ikke er noen endringer. Backupen gjøres i bakgrunnen. Skulle den bli avbrutt vil den fortsette der den slapp neste gang du kobler deg til nettet.

Tar Keepit en full backup hver dag? Keepit husker en full kopi av alle dataene dine hver gang du endrer dem, og Keepit husker hvordan dataene dine så ut i hele 30 dager tilbake i tid. Det er slutt på å ergre seg over bilder som ble slettet ved et uhell, eller dokumentet som mistet et velskrevet avsnitt. Keepit bruker en smart teknologi til kun å overføre et absolutt minimum av data over nettforbindelsen din – etter at den første backupen din er komplett overføres det kun endringer.

Hvor lagres filene mine? Din backup ligger kryptert i Keepits serversentre, både i København og i Nærum. Det tas altså en backup av backupen din mellom de to sentrene. Begge sentre er i teknologisk særklasse. Det er også her det håndteres store bedriftsløsninger og over 130 000 webhoteller i Surftown.

Hvor lenge er det GRATIS for meg å bruke Keepit? Så lenge du abonnerer på Digital FOTO er det GRATIS for deg å ta backup av 50 gigabyte med data. Hvis du trenger mer plass enn de 50 gigabyte du får, kan du enkelt oppgradere til Keepits løsning på en terabyte – du får på toppen av det hele rabatt som abonnent på Digital FOTO.

Hvor finner jeg abonnementsnummeret mitt? Du finner abonnementsnummeret ditt ved adresseopplysningene dine på innbetalingsblanketten som følger med bladet. Hvis du har problemer med å finne nummeret ditt kan vår kundeservice hjelpe deg. Finn telefonnummeret til kundeservice her >>

Hvordan blir jeg abonnent? Du trenger bare bestille Digital FOTO her på hjemmesiden - vi har alltid et godt tilbud til nye abonnenter. Når du mottar det første bladet får du samtidig en innbetalingsblankett med abonnementsnummer. Se våre aktuelle introduksjonstilbud her >>

> Kom i gang med å bruke keepit

Kundeservice

Har du spørsmål vedr. din Keepit backup? Skriv en email til Keepit's kundeservice - klikk her >>

Har du spørsmål til abonnementet ditt? Kontakt Digital FOTOs kundeservice - klikk her >>

Kanskje du er interessert i...