E-bøker fra Fordelssonen

Du kan blant annet laste ned en rekke e-bøker når vi fjerner låsen på populært innhold i fire dager.

Vi låser opp: Last ned fra Fordelssonen i 4 dager

Vi har låst opp noe av det mest populære innholdet i Fordelssonen, så i fire dager kan du laste ned e-bøker og guider og se videoer for fotografer uten pålogging.

8. desember 2022 av Kristoffer Engbo

Fordelssonen er vårt digitale univers med mange lærerike videoer, pedagogiske e-bøker, praktiske veiledninger og mye mer. Fordelssonen er forbeholdt Digital FOTOs abonnenter, så vanligvis må du ha en profil og pålogging for å kunne se alt innholdet.

Det gjelder imidlertid ikke for noe av det mest populære, som vi lar være låst opp i fire dager. Du kan laste ned en rekke e-bøker og guider og se videoer om f.eks. kamerateknikk og bildebehandling.

Innholdet er åpent fra torsdag 8. desember 2022 klokken 10.00, og vi stenger igjen på formiddagen mandag 12. desember. Du har altså torsdag, fredag og hele helgen til å laste ned, og du trenger verken registrere deg eller logge på.

Video på dataskjerm

Du kan f.eks. se videoserien Kameraskolen, der vi går gjennom kamerafunksjoner.

Du kan blant annet laste ned lommeguider til de store kameramerkene og e-bøker om bildebehandling, flotte motiver og fototeknikk. Du kan blant annet laste ned den komplette nybegynnerguiden vår, der du kan lese om utstyr, grunnleggende innstillinger og komposisjon. Du kan laste ned over ti e-bøker kostnadsfritt.

E-bok: Komplett nybegynnerguide

Den komplette nybegynnerguiden til fotografer er en av bøkene du kan laste ned.

Du kan også se videoene våre i Kameraskolen, som består av hele 58 episoder om funksjoner og knapper i kameraet. Du får også videoer om bildebehandling i f.eks. Photoshop og Lightroom.

Her kan du se alt innholdet vi låser opp.

Kanskje du er interessert i...