Vinn årets kanskje flotteste fotobok

Vinn årets kanskje flotteste fotobok

Naturfotografen Morten Hilmer har gitt oss muligheten til å dele ut to eksemplarer av hans flotte fotobok Nordic Silence. Les videre hvis du vil vinne boken til deg selv eller en du er glad i.

12. desember 2017

Konkurransen er over, og vinnerne har blitt varslet direkte. Gratulerer med Anne fra Danmark og Lars fra Sverige.

--------------------------------------

Morten Hilmer er naturfotograf, en svært dyktig sådan. Han har fotografert i det meste av verden, og er spesielt betatt av arktiske strøk, hvor han også tidligere har vært guide på vår leserrejse til Svalbard.

I år har han gitt ut en ualminnelig flott fotobok, Nordic Silence, som samler en rekke av de nordiske bildene hans og korte fortellinger på engelsk og dansk i én og samme bok.

Vi var svært begeistret for denne flotte boken som virkelig inviterer til ro og fordypning. Du kan lese anmeldelsen vår av boken her.

Du kan vinne Nordic Silence

Morten Hilmer har gitt oss to eksemplarer av boken, som vi deler ut til dere. Det eneste du trenger å gjøre, er å svare på spørsmålet under.

Samtidig skriver du deg opp for å motta nyhetsbrevet vårt, og dermed er du alltid oppdatert på nyheter i fotobransjen og får tips og triks om fotografering hver uke.

Hvis du allerede mottar nyhetsbrevet, kan du selvfølgelig delta likevel. Du bruker bare den samme e-postadressen, og så sørger systemet for at du ikke får nyhetsbrevet to ganger.

Vi trekker ut vinneren før jul og tar direkte kontakt med vinneren.

Boken "Nordic Silence" av Morten Hilmer koster 797 kroner. Du kan kjøpe den her.


Hvis du må velge bare én sjanger, hva vil du helst fotografere da?


Din informasjon

ja
nei

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du er interessert i...