Fly treffer fotograf på St. Barts

Fly rammer fotografens hånd når han prøver å få det perfekte bildet

Flyplassen på den karibiske øya St. Barts er kjent som en av de farligste flyplassene i verden. Og det tiltrekker både turister og fotografer.

11. april 2016

Flyene henger lavt over Gustav III lufthavnen på den karibiske øya St. Barts. Landingsbanen er nemlig meget kort, og det krever en rutinert pilot med stor presisjon for lande et stort fly på den lille øya.

Flyene er bare få meter over bakken når de nærmer seg rullebanen, og når de letter kaster de skygger på strandens badegjester.

Muligheten for å komme helt tett på de lavtflyvende maskinene er vanskelig å motstå for turister og fotografer. Men er det verdt å sette livet på spill for det beste bildet?

Flyet sneier fotografens hånd

Fotografen i videoen kommer meget tett på i sin iver for å fange et privatfly på vei til øya. Faktisk sneier flyets hjul hånden hans i forbifarten - et par centimeter til og det hadde truffet hodet hans ...

Videoen tatt av fotografen Sebastian Politano, som var på stedet for å teste sitt 360-graderskamera.

"Fyren viste meg merker fra flyets hjul på hendene sine etterpå, men jeg trodde ikke på ham. Først da jeg så opptakene gikk det opp for meg, hvor nære på det hadde vært. Jeg tror ikke han er klar over hvor flaks han hadde med å flyet ikke traff ham hardere," forteller Politano.

Kanskje du er interessert i...