Disse videoene tok av viralt i 2015

Det dansende hamsteret, en forkledd Ronaldo og en vågal reklame. Se de virale hitene fra året, som gikk.

I blad nr. 2, som straks kommer ut, gjør vi opp status for året som gikk i pressebilder, redaksjonens bilder og blinkskudd fra sosiale medier. Men det var jo også mange videoer, som fanget Norges og verdens oppmerksomhet i løpet av året. Her er et utvalg av de morsomme, irriterende eller mystiske klippene:

Morsomme sikkerhetsinstruksjoner Ingen følger med når kabinpersonalet gjennomgår sikkerheten før et fly letter, men ombord på dette canadiske flyet gjorde de det. Stewarden krydret nemlig sine rutiner med en rekke morsomme og komiske innfall.

Se den originale videoen her.

Tom Cruise trår til som sanger Talkshowverten Jimmy Fallon står for en hel rekke virale hiter, og et av dem var en video, der Tom Cruise er gjest i The Tonight Show og deltar i en såkalt lipsync battle. Skuespilleren og verten konkurrerer i å mime til sanger … og de er skremmende gode til det.

Ronaldo narrer folk Forkledd som en uflidd hjemløs dro Christiano Ronaldo en tur ned gatene i Madrid og imponerte alle forbipasserende med sitt fotballtalent, før han fjernet forkledningen til stor overraskelse for alle. Videoen var en del av en reklame for fotballspillerens nye hodetelefoner.

Akrobatisk hamster En gutt fanget en hamster på film, og den koste seg med å ta baklengs flikkflakk gang på gang, og klippet ble vist over 100.000 ganger på få dager.

Den lett vågale Spies-reklamen “Do it for mom” heter den danske reisearrangøren Spies’ virale hit, som hadde 1,5 millioner visninger etter bare et døgn. Den ble kanskje ikke registrert av så mange i Norge, men en stund var den faktisk verdens mest delte reklame. Videoen skal lokke foreldre til å investere i framtiden gjennom å kjøpe en ferie under sydens sol til barna sine … så de voksne kan få litt tid for seg selv, for å si det på den måten.

Kanskje du er interessert i...