Fang hverdagen din og del den med verden

Stort internasjonalt fotoprosjekt oppfordrer alle til å fortelle om livet sitt ved å ta bilder i løpet av tirsdag. De deles med andre i et stort fotogalleri.

14. mai 2012

Finn frem kameraet og gjør deg klar til å ta masse blinkskudd i løpet av tirsdag. Da kan du nemlig være med i et verdensomspennende fotoprosjekt som skal dokumentere hverdagslivet kloden rundt. Det eneste kravet er at bildene må tas tirsdag den 15. mai.

Organisasjonen Expressions of Humankind og aday.org står bak den store fotobegivenheten, hvor både profesjonelle og entusiaster oppfordres til å knipse løs og på den måten fortelle om hverdagen sin. Bildene må være innen kategoriene hjem, arbeid og forbindelser.

Når man har valgt de beste bildene, skal de legges opp på et stort fotogalleri som du får tilgang til når du har meldt deg på aday.org. Deretter kan du legge til nøkkelord og opplysninger om både bildene og deg selv. Hvis du er heldig, kommer et av blinkskuddene dine kanskje med i boken ”A Day In the World” eller i en utstilling. 

Kanskje du er interessert i...