Få inspirasjon fra noen av verdens beste fotografer

Nikon har invitert to verdensberømte dokumentarfotografer til Oslo, hvor du kan se bildene deres og høre om hvordan de ble til.

22. januar 2013

Trenger du ny inspirasjon til bildene dine, kan det være verdt turen å stikke innom Rockefeller Music Hall tirsdag den 5. februar, der dokumentarfotografene Andrea Bruce og Pep Bonet kommer og viser frem noen av bildene sine og forteller historier fra deres reiser over hele verden. Journalisten Erling Borgen vil være vert og intervjuer ved arrangementet.

Amerikanske Andrea Bruce har jobbet åtte år i avisen Washington Post og har de siste ti årene fotografert i urolige områder som Irak og Afghanistan. Hun har vunnet flere priser for sitt arbeide, blant annet er hun fire ganger blitt kåret til Årets fotograf av White House News Photographers Association.

Pep Bonet er en spansk fotograf som blant annet fokuserer på afrikanske konflikter, men også har fulgt rockebandet Motörhead i en lengre periode. Også han har vunnet flere priser, blant annet ved World Press Photo.

Det er Nikon i Norden som står bak seminaret, i samarbeide med fotokollektivet NOOR, som både Andrea Bruce og Pep Bonet er medlem av. Det koster 145 kroner å delta, og du kan lese mer om arrangementet og melde deg på her. Arrangementet starter klokken 16.00 og varer til ca. klokken 19.00. Det er lurt å komme litt før, så man rekker å bli registrert.

Kanskje du er interessert i...