CES 2017 GoPro Stand med Nikon-stand i bakgrunnen

Dette kan du forvente fra CES 2017

Verdens største elektronikmesse braker løs på begynnelsen av det nye året, men ryktebørsen svirrer allerede med dampende hete fotonyheter.

21. desember 2016

Ryktebørsen er allerede i full gang med forslag til hva de største elektronikkprodusentene vil vise fram når verdens største messe for forbrukerelektronikk, CES, begynner 5. januar 2017.

CES arrangeres av den amerikanske elektronikkbransjen.

Man forventer at Canon vil vise fram de to modellene T7s og T7i. Fujifilm forventes å vise fram X100F og Nikon sin D620.

Det er også stor interesse for LG sin annonsering av at de vil vise fram sin første 4K-monitor, som kan vise HDR (High Dynamic Range). Det er allerede kjent fra kameraer og digital bildebehandling, hvor man kan gi bildene flere detaljer i skyggene og mer intense farger.

Skjermen vil ha en oppløsning på 3840 x 2160 piksler og en diameter på 32 tommer.

Smultring-drone

YI Technology har allerede på forhånd sagt at de vil vise fram sitt første 4K-actionkamera, som kan ta opptil 60 bilder i sekundet. De vil også montere kameraet på YI Erida-dronem sin. Det er generelt forventet at droner vil bli det største trekkplasteret ved årets messe. Et eksempel er den smultring-store dronen Cleo, som bare veier 65 gram og kan legges i en lomme. Kameraet har en oppløsning på 14 megapiksler og kan filme i 1080p med 60 bilder i sekundet.

Siste åpningssdag for CES er 8. januar 2017.

Les mer om CES her.

Kanskje du er interessert i...