Bli med oss på ny leserreise

Nå kan du være med DIGITAL FOTO på en skreddersydd fototur til de østerrikske landskapene. I tillegg til de flotte motivene tilbyr vi profesjonell undervisning, og som abonnent får du turen ekstra billig.

28. januar 2013

Alpene byr på noen av de flotteste landskapene i hele verden, og nå kan du bli med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østerrike, hvor det er massevis av muligheter for å ta flotte blinkskudd, og der du samtidig får undervisning som gjør deg til en bedre fotograf.

Fotoworkshopen blir nemlig ledet av de to profesjonelle naturfotografene Morten Hilmer og Søren Koch, samt DIGITAL FOTOs redaksjonssjef Kristoffer Engbo. Vi skal bo på hotell ved Østerrikes høyeste fjell Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas høyeste foss i Krimml. Med litt flaks kan vi fotografere dyr som lammegribber og murmeldyr.

Turen foregår fra den 24. til 30. mai, og vi kjører i buss fra forskjellige byer i Danmark til Østerrike. Du kan gå på bussen f.eks. i Aarhus eller København. Prisen er 6659 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7140 kroner. Du kan lese mye mer om turen i DIGITAL FOTO nr. 3, som kommer den 31. januar. Vi åpner for påmelding den 2. februar klokken 19.00, men du må være rask, for det er bare 49 plasser på turen.

Reise til og fra Danmark er ikke inkludert i prisen.

Kanskje du er interessert i...