Bli med Digital FOTO til isbjørnenes rike – Svalbard
Svalbard

Bli med til isbjørnenes rike

Få ditt livs foto-opplevelse

Til sommeren setter vi kursen mot Svalbard, på jakt etter isbjørner, storslått natur og en fotoreise du aldri vil glemme. Vil du være med?

23. februar 2017

”En fantastisk tur som overgikk alle forventningene våre.” Slik lød det fra en av deltakerne på leserreisen til Svalbard i fjor, og nå gjentar vi suksessen.

Den 13. juli 2017 er det avgang mot den arktiske øygruppa, og du kan bli med og oppleve helt unik natur og ta fantastiske bilder av blant annet isbjørner.

Se hele programmet, og les mer om reisen på bonnierexpeditions.no/Svalbard.

Reisen er satt opp spesielt for leserne våre, og det historiske skipet MS Nordstjernen skal frakte de fotoglade leserne rundt i de storslåtte omgivelsene.

Lær fra de bedste

Med på turen er sjefredaktør Klaus Nygaard og den prisvinnende naturfotografen Morten Hilmer, som skal guide og undervise alle deltakerne til å ta best mulig bilder.

Morten Hilmer vil også holde foredrag og undervise i bildebehandling underveis.

I fjor år var 100 begeistrede lesere med på reisen, og i denne videoen kan du få et inntrykk av noen av de enestående opplevelsene deres.


Lån utstyr fra Canon og Nikon

Det skal ikke stå på utstyret når vi skal ta de perfekte blinkskuddene på denne spennende fotoreisen, og derfor vil både Canon og Nikon stille et utvalg av sitt aller beste utstyr til rådighet for deltakerne.

Hver deltaker får også en spesiell velkomstpakke med ryggsekk, spesialmagasin om Svalbard, kikkert og mye annet.

Slå til før det er for sent, på bonnierexpeditions.no/svalbard.

Kanskje du er interessert i...