Ny spennende leserreise

Bli med Digital Foto på fantastisk fotosafari til Tanzania,der du blir guidet av kjent naturfotograf. Naturligvis med leserrabatt.

4. april 2013

I dag kommer DIGITAL FOTO nr. 6/2013 med en spennende artlikel om en helt ny fotoreise til Tanzania. Her kan du komme i godt selskap med den verdenskjente naturfotografen Steve Bloom. Vi har selvsagt sikret deg en stor rabatt på den eksklusive fotosafarien.

Safarien foregår fra den 17.- 25. oktober 2013, hvor man sammen med den prisvinnende naturfotografen Steve Bloom får muligheten til å oppleve den østafrikanske savannen. Til og med er nasjonalparken Serengeti på UNESCOs liste over særlig bevaringsverdige områder. Her får man muligheten til å fotografere f.eks. gnuer, antiloper, sebraer, løver, nesehorn, krokodiller og elefanter. Reisen er arrangert sammen med Better Moments, som setter sammen eksklusive workshops av svært høy kvalitet for fotointeresserte.

Digital Foto kan tilby deg en rabatt på 3000 kroner, så den samlede prisen for reisen blir 33 995 kroner. Inkludert i prisen er fly, innkvartering på hotel og i flotte telt, samt undervisning av Steve Bloom. Fotoeksperter fra DIGITAL FOTO og Better Moments vil også være klar til å hjelpe deg.

Du melder deg på her better-moments.com. Det er plass til 16 deltagere i alt.

Kanskje du er interessert i...