Siste sjanse: Bli med på eksklusiv fotosafari

Du kan fortsatt rekke å bli med på vår store fotoreise til Tanzania, hvor en av verdens beste dyrefotografer er med. Nå er det ekstra rabatt, men du må skynde deg å slå til.

22. august 2013

Det er nå du skal slå til hvis du vil ha en av livets heftigste fotoopplevelser. Det er nemlig bare tre plasser igjen på vår fotosafari til Tanzania i oktober, hvor du vil oppleve fantastisk natur og ville dyr i selskap med den verdensberømte fotografen Steve Bloom.

Steve Bloom står bak noen av de mest kjente bildene av Afrikas ville dyr, og du kan se noen av bildene hans her . På turen vil han blant annet undervise og komme med tips.

Turen foregår fra den 17. til den 25. oktober 2013, og etter ankomst til Tanzania bor vi på hotell i byen Moshi, der det er utsikt til Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Deretter bor vi i eksklusive teltleire, og turen går til Tarangire National Park, hvor man kan oppleve forskjellige fugler, og Ngorongoro, derr man kan se flamingoer, bøfler og gaseller. Vi kommer også til nasjonalparken Serengeti, som er på UNESCOs liste over særlig bevaringsverdige områder. Her får man muligheten til å fotografere f.eks. gnuer, antiloper, sebraer, løver, nesehorn, krokodiller og elefanter.

Reisen arrangeres sammen med Kipling Travels og Better Moments, og DIGITAL FOTO kan tilby deg en rabatt på 3000 kroner, så den samlede prisen for turen blir 33 995 kroner. Og nå kan du til og med få ytterligere 500 kroner i rabatt, så du får turen for 33 495 kroner.

Inkludert i prisen er blant annet flyreise tur/retur Skandinavia - Tanzania, transport, innkvartering på hotell og i flotte telt med både seng, bad og toalett. Fotoeksperter fra Better Moments og DIGITAL FOTO vil i tillegg stå klar til å hjelpe deg. Du kan melde deg på turen på better-moments.com eller ved å skrive til [email protected]. Men skynd deg, for siste frist for påmelding er den 26. august 2013. Les mer om reisen her.

Kanskje du er interessert i...