Siste sjanse: Bli med på lesertur til Østerrike

Nå er det bare noen få plasser igjen på vår leserreise til Østerrike i slutten av mai, så fort deg med påmeldingen. Legg for øvrig merke til at tidspunktet er endret.

22. februar 2013

Alpene har noen av de flotteste landskapene i hele verden, og nå kan du være med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østerrike, hvor det er massevis av muligheter for å ta flotte blinkskudd, og hvor du samtidig får undervisning som gjør deg til en bedre fotograf.

> Du kan melde deg på til turen her

Fotoworkshoppen blir nemlig ledet av de to profesjonelle naturfotografene Morten Hilmer og Søren Koch, samt DIGITAL FOTOs redaksjonssjef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på et koselig hotell ved Østerrikes høyeste fjell Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas høyeste vannfall i Krimml. Med litt flaks kan vi fotografere dyr som lammegribber og murmeldyr.

Vi har tidligere skrevet at turen foregår fra fredag til torsdag, men vi drar av sted lørdag den 25. mai og kommer hjem fredag den 31. mai. Vi kjører i buss fra forskjellige byer i Danmark, som f.eks. København og Fredrikshavn, om du vil ta en ferge ned, og til Østerrike. Prisen er 6559 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7140 kroner. Du kan melde deg på til turen her.

Kanskje du er interessert i...