Årets beste dronebilder

Årets vinnerbilde i konkurransen SkyPixel ble tatt av Florian Ledoux.

© Florian Ledoux/SkyPixel

Årets beste dronebilder

Sammen med SkyPixel har den kinesiske droneprodusenten DJI kåret de beste dronebildene fra 2017. Det er en samling fantastiske bilder av både dyr, natur og fantasifulle motiver. Her kan du se de aller beste.

5. februar 2018 av Poul Siersbæk

Luftfotokonkurransen SkyPixel 2017 er over, og de beste bildene er valgt ut. Den kinesiske droneprodusenten DJI er medarrangør av den internasjonale konkurransen, som hvert år trekker til seg verdens beste dronefotografer.

I år deltok mer enn 40 000 fotografer fra 141 land. Her kan du se et utvalg av de aller beste bildene i utvalgte kategorier fra 2017.

Beste profesjonelle landskapsbilde

Årets beste landskapsbilde for profesjonelle ble tatt av Zay Yar Lin, som fanget en lokal fisker som var i gang med å sette ut fiskegarn i Myanmar. 

Beste dronebilde landskap
© Zay Yar Lin/SkyPixel Sun's Up, Nets Out

Zay Yar Lin vant den profesjonelle landskapsprisen.

Beste landskap for entusiaster

I kategorien landskapsbilder for entusiaster vant Trung Pham med dette bildet av hummeroppdrett i Phu Yen-provinsen i Vietnam.

Beste dronebilde
© Trung Pham/SkyPixel Lobsters Farm

Trung Pham knipset dette hummeranlegget med sin DJI Phanton 4 Pro.

> Her har vi samlet bilder fra hele verden i flotte gallerier der du kan bli inspirert og fascinert av andre fotografers arbeide

Beste portrett med drone

Årets beste dronebilde i kategorien portretter for profesjonelle ble tatt av Petra Leary, som fanget en utendørs basketballkamp i Auckland. Bildet ble tatt med en DJI Mavic Pro.

Beste portrett med drone
© Petra Leary/SkyPixel Balmoral Ball

Petra Leary tok dette bildet av en utendørs basketballkamp.

Årets hovedvinner

Hovedprisen i SkyPixel 2017 gikk til Florian Ledoux, som tok dette fantastiske bildet med sin DJI Phantom 4 Pro under en reportasjereise til Nunavut og Grønland. Her oppdaget han plutselig en isbjørn som hoppet fra isflak til isflak.

Ledoux vil motta en imponerende samling fotoutstyr som premie, blant annet en DJI Inspire 2-drone med en a Zenmuse X7, en iPhone X 256GB og et Nikon D850-speilreflekskamera.

> Les alt om droner her

Årets beste dronebilde
© Florian Ledoux/SkyPixel Above the polar bear

Årets vinnerbilde i konkurransen SkyPixel ble tatt av Florian Ledoux.

Disse bildene er bare et lite utvalg av helt fantastiske dronebilder fra SkyPixel 2017, og du kan se enda flere her.

Vinn en drone fra DJI med Digital FOTO

Har også du lyst til å ta fantastiske dronebilleder, har du nå sjansen til å vinne din helt egen DJI Spark til en verdi av 6000 kr. Du trenger bare å vise oss et bilde der du virkelig hadde trengt en drone. 

DJI spark
© DJI Intelligent drone

DJI Spark kan følge en person som for eksempel løper eller sykler, og holde vedkommende i sentrum av bildet uten at man trenger å styre dronen selv.

Delta i konkurransen her

Kanskje du er interessert i...