Sony World Photography Awards

Sony World Photography Awards åpen for bidrag

Nå kan du sende inn bidraget ditt til verdens største fotokonkurranse, The Sony World Photography Awards.

30. juni 2016

Både amatører, studenter, unge og profesjonelle kan kjempe om priser i verdens største fotokonkurranse, Sony World Photography Awards.

Når du sender inn bidraget ditt, deltar du også automatisk i de nasjonale konkurransene. Norge, Sverige, og Finland har sine egne nasjonale konkurranser, og Danmark og Island er samlet.

I tillegg til den åpne konkurransen, der alle kan delta med blinkskuddene sine, er det også en konkurranse for profesjonelle fotografer, en ungdomskonkurranse med en aldersgrense for alle mellom 12 og 19 år samt en konkurranse for studenter.

Store premier

Du kan sende inn bilder til den åpne konkurransen i 10 forskjellige kategorier. Det kåres én vinner i hver kategori.

Den samlede vinneren av den åpne konkurransen får drøye 40 000 kroner (5000 USD) i pengepremie, en invitasjon til å delta i prisoverrekkelsen ved et show i London samt deltagelse med verkene sine på Sony World Photography-utstillingen i Somerset House i London.

For den profesjonelle konkurransen er deadline for bidrag den 10. januar 2017. Den åpne konkurransen og ungdomskonkurransen har deadline for innsending 5. januar, mens studentene må ha levert bidraget sitt allerede 5. desember.

Les mer om Sony Photography Awards og påmelding her.

Kanskje du er interessert i...