Finske Hannu Huhtamo lager inspirerende bilder

Bildene til finske Hannu Huhtamos fått en stor tilhengerskare på nettet i det siste.

© Hannu Huhtamo

Inspirerende fotografer som slår an på nettet

Uansett om lange lukkertider, en lang rekvisittliste eller en spesialinnstilt drone er middelet, så er helt unike bilder målet for disse fotografene. De har alle én ting til felles – prosjektene deres blir fulgt av tusener på nettet.

23. juni 2017 av Niklas Majgaard

Med sider som 500px.com og Instagram, som begge flyter over av fotografisk inspirasjon, skal det noe til før man som skiller seg ut som fotograf i 2017.

Men det er likevel mulig – det fant finske Hannu Huhtamo ut da han så hvor mange som var interessert i lysmaleriene hans.

Finsk fotograf fotograferer magiske lysmalerier 

Prosjektet til Hannu Huhtamo vokste fort, og siden har han fått over 4000 følgere på Instagram - og selveste CNN har også vært ute for å se hvordan Hannu jobber.

Fantastisk kunst fra drone med kamera

I en helt annen sjanger finner vi Aydın Büyüktaş. Tyrkeren er nemlig en av de få som ikke bare flyr drone, men også tar utrolige, kunstneriske bilder. 

Det tar flere måneder å skape de unike bildene, som blir satt sammen når Aydın får dronen sin til å fly etter datamaskingenererte koordinater. 

Legg til en skikkelig pirkejobb i Photoshop, og resultatet er fantastiske bilder som dette. 

Aydın Büyüktaş følges av snaut 41 000 fans på Instagram, og er akkurat nå aktuell med sin nyeste serie, Flatland II, som er fotografert i USA.

Du kan se flere flotte fotoprosjekter i nye Digital FOTO, 10/2017.

Her kan du blant annet møte en fransk fotograf som har egg som sitt motiv – og en brasilianer som blander modelltogfigurer med hverdagsgjenstander.

Kanskje du er interessert i...