konfirmasjon bilder

Knips på fest

Når familien fester, gjelder det å fange stemningen. Ved å utnytte høy ISO og lære å mestre blitsen, kan du ta bilder som folk alltid vil huske.

28. februar 2014

Når familien inviterer til fest, er det opplagt å ta med seg kameraet. Uansett om det er en formell begivenhet som et bryllup eller en konfirmasjon, eller bare en barnebursdag, er det massevis av spennende motiver du kan ta.

Noen ganger er blits nødvendig, men et blitsglimt kan også ødelegge øyeblikket eller gi harde, stygge skygger, så den må brukes varsomt. Hvis man ikke kan unngå blits, så kan det f.eks. være smart å øve seg på å fyre den av mot en vegg, så man får et penere og mer naturlig lys.

I andre situasjoner er det bedre å unngå blits, og skru opp ISO i stedet. Det er mer diskret, og samtidig er det lettere å utnytte det varme lyset i lokalet.

Festfotografering handler i høy grad om å knipse løs når øyeblikket er der. I denne artikkelen gir vi deg en rekke tips om hvordan du kan ta festbilder som skiller seg ut, og vekker glede hos hele familien.

Kanskje du er interessert i...