Møt tre annerledes Instagrammere

Bli inspirert og underholdt av flotte og morsomme Instagram-profiler. Start med å bli med ut i verden, utforske en mann og hans hund og dra på smilebåndet av vanvittige fallebilder.

4. desember 2015

Mangler du inspirasjon til rare, flotte eller annerledes bilder? Bruk Instagram, og start f.eks. med disse tre profilene.

@muradosmann Med sine fantastiske bilder fra unike vinkler på eventyrlige steder gjorde Murad Osmann hashtaggen #followmeto til en sann Instagram-legende. Bli med på reisen, og bli inspirert og overveldet.

@thiswildidea Gjennom en slags fotodagbok gir fotografen Theron Humphrey sine følgere et morsomt, vakkert og spesielt innblikk i et forhold mellem ham selv og hans trofaste følgesvenn, hunden Maddie.

@__remmidemmi Der blir aldri kjedelig når Sandro Giordano offentliggjør sine vanvittige og komiske bilder av mennesker som har falt med et brak med ansiktet først.

Kan du ikke få nok av de morsomme og spesielle fallebildene, så les intervjuet vårt med Sandro Giordano, som faktisk slett ikke er fotograf, men derimot skuespiller. Han forteller om bildene sine og historiene om grådighet, feiltagelser og sportsresultater som hører til.

Kanskje du er interessert i...